ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουριστική Ακαδημία της Κίνας

Ετήσια αύξηση 3,3% κατέγραψαν τα ταξίδια των Κινέζων τουριστών στο εξωτερικό το 2019

Ετήσια αύξηση 3,3%, στα 155 εκατομμύρια ταξίδια σε προορισμούς στο εξωτερικό από την Κίνα, καταγράφηκε το 2019, σύμφωνα με μία αναφορά που δημοσιοποιήθηκε χθες από την Τουριστική Ακαδημία της Κίνας.

Κατά την ίδια χρονιά, η οικονομική αποτίμηση της κατανάλωσης των Κινέζων τουριστών στο εξωτερικό, ξεπέρασε τα 133,8 δισεκατομμύρια δολάρια, καταγράφοντας αύξηση μεγαλύτερη του 2%, σε σύγκριση με την ίδια κατηγορία κατανάλωσης για το 2018.

Τα ταξίδια εξωτερικού των Κινέζων τουριστών, τόσο σε άλλες ασιατικές χώρες, όσο και στην Ευρώπη, αυξήθηκαν το 2019. Το Βιετνάμ, η Ταϊλάνδη, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Αυστραλία, ήταν μεταξύ των πιο δημοφιλών τουριστικών προορισμών εξωτερικού.

Παρά το γεγονός ότι οι αναχωρήσεις των Κινέζων τουριστών για προορισμούς στο εξωτερικού επλήγησαν από τους περιορισμούς για τα ταξίδια στο εξωτερικό που οι αρχές επέβαλαν, για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19, τα ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και άλλοι φορείς της τουριστικής αγοράς υλοποιούν ενεργά και θετικά μέτρα για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης, αλλά και την επανεκκίνηση της τουριστικής αγοράς, σύμφωνα με την ίδια αναφορά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.