ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Haas του Γαλλο-ελβετού πιλότου πήρε φωτιά

F1: Στο νοσοκομείο ο Γκροζάν – Σοκαριστικό ατύχημα στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν

Σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση για το τρομακτικό ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά την εκκίνηση του 15ου Γκραν Πρι που πραγματοποιείται στο Μπαχρέιν, με το αυτοκίνητο του Ρομέν Γκροζάν να τυλίγεται ξαφνικά στις φλόγες.

Το μονοθέσιο του Γαλλο-ελβετού πιλότου πήρε φωτιά, προσέκρουσε στις μπάρες και κόπηκε στα δύο, λίγο μετά την εκκίνηση του 15ου Γκραν Πρι της χρονιάς, οι διοργανωτές του οποίου προχώρησαν σε προσωρινή διακοπή, για τουλάχιστον 45 λεπτά. Η Haas του Γκροζάν παραδόθηκε στις φλόγες, μετά από επαφή με την AlphaTauri του Ρώσου οδηγού Ντανιίλ Κβίατ.

Ο Γκροζάν διακομίστηκε δια αέρος στο στρατιωτικό νοσοκομείο «MDF MC Military Hospital» με εγκαύματα στα χέρια και στους αστραγάλους, ενώ φαίνεται πως έχει σπάσει και ένα πλευρό. Η κατάστασή του κρίνεται σταθερή, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Όταν διεκόπη ο αγώνας, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον βρισκόταν στην πρώτη θέση, ο Μαξ Φερστάπεν ήταν δεύτερος, ενώ στην τρίτη θέση ακολουθούσε ο Σέρχιο Πέρεθ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.