ΚΟΣΜΟΣ

Τι δήλωσε στενός του σύμβουλος

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν θα ανακοινώσει τα πρώτα μέλη της κυβέρνησής του

Τα ονόματα των πρώτων μελών της κυβέρνησής του θα ανακοινώσει ο Τζο Μπάιντεν την Τρίτη, σύμφωνα με δήλωση που έκανε σήμερα (22/11) ο Ρον Κλάιν, στενός σύμβουλος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ.

«Θα δείτε τις πρώτες επιλογές για την κυβέρνηση του εκλεγμένου προέδρου την Τρίτη, αυτήν την εβδομάδα», είπε ο μελλοντικός προσωπάρχης του Μπάιντεν στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, χωρίς να αναφερθεί στα χαρτοφυλάκια που θα αναλάβουν ή σε συγκεκριμένα ονόματα. «Πρέπει να αναμένουμε ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος θα το κάνει ο ίδιος την Τρίτη», συμπλήρωσε.

Ο Τζο Μπάιντεν, που έχει υποσχεθεί μια «κυβέρνηση που αντιπροσωπεύει την Αμερική», συνεχίζει τη συγκρότηση της ομάδας του για τη μετάβαση, παρά τις προσφυγές στη δικαιοσύνη των δικηγόρων του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μέχρι σήμερα αρνείται να αποδεχθεί την ήττα του στις κάλπες της 3ης Νοεμβρίου.

Αυτή η συμπεριφορά είναι «επιζήμια», είπε ο Ρον Κλάιν, όμως «αυτό δεν θα αλλάξει το τι πρόκειται να συμβεί την 20η Ιανουαρίου. Ο Τζο Μπάιντεν θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.