ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να κάνει δωρεάν τεστ στους πολίτες»

ΜέΡΑ25: Σκανδαλώδης εξυπηρέτηση συμφερόντων από την κυβέρνηση

Το ΜέΡΑ25 εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «μετά από οκτώ μήνες εγκληματικής απραξίας, ο κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε το ‘νέο ΕΣΥ’, στο οποίο ακόμα δεν έχει κάνει μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, δεν έχει εντάξει οργανικά το σύνολο του επικουρικού υγειονομικού προσωπικού, δεν έχει επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα υγείας ώστε να ενταχθεί στον εθνικό σχεδιασμό του ΕΣΥ και ταυτόχρονα μειώνει τις δαπάνες για τη δημόσια υγεία το 2021».

Την ίδια στιγμή, προσθέτει στην ανακοίνωση, «η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη διατίμηση στα διαγνωστικά τεστ και την επιβολή πλαφόν στις τιμές τους». Επισημαίνει δε ότι είναι τέλη Νοεμβρίου και η πανδημία χτύπησε τη χώρα μας περίπου στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, γι’ αυτό και διερωτάται: «Για όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση θα αποζημιώσει τους πολίτες, που τους άφησε βορά στην αισχροκέρδεια της αγαπημένης της παρασιτικής ολιγαρχίας»;

Το ΜέΡΑ25 θεωρεί ότι «είναι τόσο σκανδαλώδης και ξεδιάντροπη πια η εξυπηρέτηση των ιδιωτικών συμφερόντων από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, που τίποτα δεν μας ξαφνιάζει. Αντί λοιπόν απλώς για διατίμηση, η κυβέρνηση να κάνει πράξη την πρόταση και τροπολογία του ΜέΡΑ25 για δημόσιο δίκτυο καθολικών, δωρεάν τεστ για τους πολίτες, το οποίο έπειτα θα μετατραπεί σε δίκτυο μαζικών δωρεάν εμβολιασμών».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.