Neo

Μια… «μαλ…κία» στα πρακτικά της Βουλής!

Όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος άκουσε τον βουλευτική Κωνσταντίνο Χήτα της «Ελληνικής Λύσης» να καλεί τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να παραιτηθεί επειδή «τον γλέντησε το ΚΚΕ», δεν κρατήθηκε: «"Έχετε γίνει δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης στις προπηλακίσεις και τις προσαγωγές», είπε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τον Χήτα για… «πολιτική μαλακία»! Σημειωτέον, όμως, ότι ήταν τόσο έξαλλος με όσα έλεγε ο Χήτας, που απέρριψε την προτροπή του Προεδρείου να διαγραφεί από τα πρακτικά η φράση περί «πολιτικής μαλακίας», λέγοντας ότι δεν διαγράφει και δεν αναιρεί τίποτα. Και κάπως έτσι, στα πρακτικά της Βουλής μπήκε για πρώτη φορά η… εθνική μας βρισιά.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. MARINA. 9:16 19/11/2020

    Έτσι είναι όλοι οι κομμουνιστές. Άπλυτοι, ανάγωγοι και αλήτες. Για πές μας Καραθανασόπουλε, ήταν καλές οι ναπάλμ που έφαγαν από τον Εθνικό Στρατό οι παππούδες σας στον Γράμμο και στο Βίτσι; Αλήτες,προδότες,κομμουνιστές.

  2. Markos 11:46 18/11/2020

    Βρίσκονται 100 χρόνια πίσω. Κι αυτό είναι το επίπεδο τουαλέτας που διαθέτουν. Δεν πείθουν πια ούτε τους εργαζόμενους οπαδούς τους η άεργη-αλλά καλά αμειβόμενη νομενκλατούρα της ηγεσίας των δήθεν κομμουνιστών, Πέρα που καπηλεύονται το πολυτεχνείο ενώ το ΄73 «η παράνομη» τότε ηγεσία εναντιώθηκε στον εγκλεισμό εντός του ιδρύματος .Πολλά μέλη της τότε ΚΝΕ όπως η Μ.Δαμανάκη παρήκουσαν και μπήκαν μέσα. Μετά έγιναν ήρωες σύμφωνα με το ΚΚΕ. Τι να πει κανείς…Πάντα είναι πίσω από τα γεγονότα και μετά τα καπηλεύονται..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.