ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του κόμματος

ΝΔ: Νίκη της Δημοκρατίας και της κοινής λογικής

«Η Δημοκρατία και η κοινή λογική έδωσαν την απάντησή τους σε όσους επένδυαν στο μπάχαλο. Έδωσαν την απάντησή τους στα κόμματα που ανταγωνίστηκαν για την πιο εγκληματικά αντικοινωνική στάση. Οι δυτικές δημοκρατίες δείχνουν ανοχή αλλά δεν είναι ανοχύρωτες. Δεν υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο ίσοι έναντι του νόμου», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:.
«Απόπειρες για πορείες κατά παράβαση του νόμου για την προστασία από τον κορονοϊό αποτράπηκαν και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά με όλα τα νόμιμα μέσα, ενώ θα διερευνηθούν και οι ποινικές ευθύνες όσων τις διοργάνωναν.
Έγιναν όλες οι αναγκαίες προσαγωγές που συνοδεύτηκαν από αντίστοιχα πρόστιμα σε όλη την επικράτεια. Για πρώτη φορά δεν σημειώθηκαν έκτροπα, φθορές περιουσίας και επεισόδια από αυτά που προκαλούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι μπαχαλάκηδες».
Το κυβερνών κόμμα συμπληρώνει: «Το μόνο που κατάφεραν λοιπόν όσοι επιδίωκαν την όξυνση, είναι να επιβεβαιώσουν πως έχουν σταθερά απέναντί τους την κοινωνία και δεν χαίρουν κανενός είδους ασυλίας!».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 16:40 18/11/2020

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ!!!–ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙ

    Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ (!) ΚΟΛΑΜΠΙΑ !!!—ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΣ———-ΔΕΝ ΘΑ

    ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.