ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του κόμματος

ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας»

"Εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;" αναρωτιέται η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας "ανακοινώσεις και αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ". Η ΝΔ κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι "φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας" και ότι "κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος".

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΔ επισημαίνει, ότι "οι ανακοινώσεις για την παρασκευή αποτελεσματικών εμβολίων έφεραν μια αχτίδα φωτός σε ολόκληρη την ανθρωπότητα μέσα στην μαυρίλα της πανδημίας... Όχι όμως στον 'πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ' [...] Αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις του και από τις αντιδράσεις των στελεχών του, προκάλεσε μάλλον εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας".

"Η κυβέρνηση προχωρά στην εκπόνηση σχεδίου για τον εμβολιασμό των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, με τη στάση του κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;" καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FEMA 0:59 20/11/2020

    ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ—ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ?

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ–ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ !!!

    ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ !!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.