ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου για τη νίκη Μπάιντεν

Συγχαρητήριο μήνυμα για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν και της Καμάλα Χάρις απέστειλε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter. O πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ χαιρέτησε την εκλογή του Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ, λέγοντας ότι επικράτησαν οι δημοκρατικές αξίες.

Η ανάρτηση έγινε στα ελληνικά και στα αγγλικά και αναφέρει συγκεκριμένα: «Με τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις στις ΗΠΑ επικράτησαν οι προοδευτικές και δημοκρατικές αξίες. Συγχαρητήρια!»

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πιστός στις Δημοκρατικές τοποθετήσεις και ιδέες του , ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα μπορούσε να απουσιάσει χωρίς να σχολιάσει την ελπιδοφόρο αλλαγή πορείας της υπερδύναμης που είναι οι Ενωμένες Πολιτείες της Β. Αμερικής .
    Ιδίως του ρόλου τους στην αντιμετώπιση της Πανδημιας. του κωρονοιου ή της περιβαντολογικης Αλλαγής που συντελείται στον Πλανιτη μας .
    Ακόμη πιο αποτελεσματικά, μέσω της θέσεων του σαν πρόεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνούς ο κ. Παπανδρέου παίζει πολύ σοβαρό ρόλο στην επαναφορά της Αμερικανικης πολιτικής για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στον κόσμο και όχι τις αυθαιρεσίες των ειδικών συμφερόντων ή της καταπίεσης των ασθενέστερων λαών στον κόσμο για το κέρδος !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.