ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σαλάτα με ρύζι και καβουρόψιχα

Μία εξαιρετική συνταγή για σαλάτα με ρύζι και καβουρόψιχα.

Υλικά

  • 1 ½ φλ. ρύζι καρολίνα, βρασμένο
  • 1 ½ φλ. καλαμπόκι, βρασμένο
  • 2 φλ. καβουρόψιχα, ψιλοκομμένη
  • 1 αγγούρι, ψιλοκομμένο και χωρίς σπόρια
  • 2 αβγά, βρασμένα και ψιλοκοκομμένα
  • ½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • πιπέρι, κατά βούληση
  • 1 κ.γ. νιφάδες θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το ρύζι, το καλαμπόκι, την καβουρόψιχα, το αγγούρι, τα αβγά, τον άνηθο, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα άλλο μικρότερο μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και ανακατεύουμε με αναδευτήρα, να ενωθούν τα υλικά.

Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιονέζας στο μπολ με το μίγμα της καβουρόψιχας και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

Πασπαλίζουμε με νιφάδες θαλασσινό αλάτι και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.