ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμμετέχουν στελέχη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ

Σε συμμετοχή στον virtual Μαραθώνιο της Αθήνας καλεί η ΝΔ

Με σύνθημα «Η ζωή δεν σταματά. Τρέχει. Τρέχουμε μαζί της», στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ συμμετέχουν στον Virtual Μαραθώνιο της Αθήνας, ενισχύοντας την κορυφαία αθλητική διοργάνωση της χώρας μας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, «μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να επέβαλε τη ματαίωση της διοργάνωσης του φετινού Μαραθωνίου, όμως η αξία της ατομικής άθλησης δεν σταματά ποτέ. Ο Μαραθώνιος φέτος πραγματοποιείται με διαφορετικό τρόπο, προσαρμοσμένος στις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία σε όλο τον πλανήτη».
Η ΝΔ καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμμετέχουν στον Virtual Μαραθώνιο της Αθήνας, έναν αγώνα στον οποίο μπορεί κάποιος να τρέξει την απόσταση που επιθυμεί, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεται, έως τις 22 Νοεμβρίου, τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.
Επισημαίνει επίσης ότι «σε αυτήν τη δοκιμασία, σε αυτόν τον μαραθώνιο που περνάει η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, ο στόχος είναι να μείνουμε υγιείς. Η ζωή δεν σταματά. Τρέχει. Τρέχουμε μαζί της».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.