ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση συνεχίζει τις εγκληματικές επιλογές στη διαχείριση της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη

Για «εγκληματικές επιλογές» της κυβέρνησης όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη, κάνει λόγο ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. «Η κυβέρνηση συνεχίζει τις εγκληματικές επιλογές στη διαχείριση της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη. Αφού θυμήθηκε στο και πέντε, μετά την κατάρρευση του ΕΣΥ, να επιτάξει μόνο δύο μικρές ιδιωτικές κλινικές, τώρα παίρνει προσωπικό από τα δημόσια νοσοκομεία που βρίσκονται υπό κατάρρευση για να στελεχώσει τις δύο επιταγμένες κλινικές», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζοντας ότι «με λίγα λόγια, αντί για το αυτονόητο, την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, ζούμε την επίταξη του Δημοσίου προς όφελος ιδιωτών».
«Την ίδια ώρα γιατροί και νοσηλευτές, εξαντλημένοι και χωρίς ωράριο εδώ και σχεδόν έναν μήνα προσπαθούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές και ό,τι σώζεται από το ΕΣΥ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει: «Η δραματική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι η απόλυτη επιβεβαίωση πως η κυβέρνηση δεν είναι μόνο ανίκανη και ιδεοληπτική για τη δημόσια Υγεία αλλά και επικίνδυνη».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δυστυχώς ο ΣΎΡΙΖΑ ήταν εκείνος που ανεύθυνα και με δόλο έβγαζε τους πολίτες στον δρόμο.Όλους αυτούς τους υποκινούσε και τους κατεύθυνε να συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει αύριο με τα τσιγαριλίκια και το αλκοόλ όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Πάντα έχει σχέδιο η Κουμουνδούρου όχι σωτηρίας αλλά καταστροφής.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.