ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ: Προτάσεις για να επιβιώσουν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι

Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για να μπορέσουν να επιβιώσουν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι από την υγειονομική και οικονομική κρίση παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια σύσκεψης που είχε στη Δράμα με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, του σωματείου στην εστίαση και της ΓΣΕΒΕΕ.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας πρότεινε: Μη επιστρεπτέα ενίσχυση, καταβολή δώρου Χριστουγέννων από το κράτος, εγγυοδοσία, επιδότηση ενοικίου από το κράτος, αναστολή του πτωχευτικού νόμου όσο διαρκεί η κρίση, "πάγωμα" των οφειλών σε ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, τηλεπικοινωνίες, διαδίκτυο.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Οι ξεσκισμένοι απατεώνες του ΣΎΡΙΖΑ ρήμαξαν την μεσαία τάξη με το τρίτο Συριζαίικο μνημόνιο. Δεν τσιμπάμε πια καραγκιοζάκο Αλέξη. Όσα λες αποτελούν πλέον κενό γράμμα. Είχες την ευκαιρία, ήσουν δοτός Πρωθυπουργός της Τρόικα και απέτυχες σε όλα καραγκιόζη.

  2. Τώρα μάλιστα, αυτοί που ξέσκισαν τη μεσαία τάξη τους μόνους τροφοδότες της πραγματικής οικονομίας κομπάζοντας ότι το έκαναν σκοπίμως, έρχονται τώρα μα μας πουν ότι είναι οι προστάτες μας.
    Λέτε να τρώμε κουτόχορτο? Η αριστερά του Τσίπρα έδωσε εξετάσεις και απέτυχε. Τέλεια και παύλα.
    Σε κανένα χρόνο περίπου που θα έχουν ελαχιστοποιηθεί οι αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας και η οικονομία θα αρχίσει να παίρνει στροφές , τότε θα δει ο κ Τσίπρας την αποδοχή του από το λαό.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.