ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στ. Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας διαστρεβλώνει χαιρέκακα και σπεκουλάρει ασύστολα στην καταστροφή

«Ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με τα ψέματα, τα Fake News και την επιπολαιότητα» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις δαπάνες στην υγεία. Σημείωσε ότι «σε σημερινή δήλωσή του, ο κ. Τσίπρας, αναφέρεται σε «στοιχεία του ΟΟΣΑ, που δείχνουν ότι η χώρα μας είναι δεύτερη από το τέλος σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση σε επιπρόσθετες δαπάνες υγείας κατά την περίοδο της πανδημίας». Όμως, στην αμέσως επόμενη σελίδα της έκθεσης (σελίδα 45) γράφεται ότι τα στοιχεία για την Ελλάδα αφορούν τις σχετικές δαπάνες μέχρι τις 29 Απριλίου, όταν για τις περισσότερες χώρες τα στοιχεία είναι πολύ πιο πρόσφατα (στην έκθεση αναφέρονται οι σχετικές ανά χώρα ημερομηνίες)».

Ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι από τον Απρίλιο, όταν βγαίναμε από την πρώτη φάση της πανδημίας, έως τώρα οι πρόσθετες δαπάνες για την υγεία στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία έφτασαν στα 786 εκατομμύρια ευρώ.

«Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Τσίπρα. Διαστρεβλώνει χαιρέκακα και σπεκουλάρει ασύστολα στην καταστροφή θεωρώντας ότι μπορεί έτσι να διασωθεί πολιτικά. Μάταιος κόπος. Τέτοιος ήταν, ίδιος μένει» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 9:01 21/11/2020

    Ο Τσίπρας αγαπητέ κύριε Πέτσα έχει επενδύσει στην Υγειονομική καταστροφή της πατρίδας μας. Είναι τόσο φθηνός, τόσο μικρός και τόσο γελοίος που έχει επενδύσει πάνω στην πανδημία και στους θανάτους που προέρχονται από αυτήν. Ο τελευταίος πολιτικός να είναι πάνω στην γη αυτό το χαιρέκακο πολιτικό σκουπίδι σίγουρα δεν το ψηφίζεις. Να βάλουμε κοινή Υπουργό Υγείας την άθλια και ανίκανη Ρένα Δούρου να μας λύσει με μιας το πρόβλημα της πανδημίας έχοντας σαν οδηγό την επιτυχία της στην Μάνδρα και στο Μάτι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.