ΕΛΛΑΔΑ

Από το πρωί της Κυριακής

Θεσσαλία: Σε επιφυλακή η Περιφέρεια λόγω της επιδείνωσης του καιρού

Έκτακτα μέτρα προστασίας, με ισχύ από τις πρωινές ώρες της Κυριακής, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μετά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ. Σύμφωνα με αυτό, προβλέπεται μεταβολή του καιρού από τα δυτικά, με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από πολύ ισχυρούς ανέμους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, βάσει του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί, η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας έχει θέσει σε κατάσταση επιφυλακής τους φορείς που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα προκαλέσει η εκδήλωση των έντονων φαινομένων. Οι δήμοι καλούνται να βρίσκονται σε ετοιμότητα στους τομείς της αρμοδιότητάς τους.

Μέσω της ανακοίνωσης, παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προκαλούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.