ΕΛΛΑΔΑ

Εγχειρίδιο για την πνευματική και τη σωματική υγεία

Θεσσαλονίκη: Ηλεκτρονικός Οδηγός Υγείας από τον δήμο Παύλου Μελά

Έναν Ηλεκτρονικό Οδηγό Υγείας δημοσιεύει το Τμήμα Αθλητισμού του δήμου Παύλου Μελά με πρωτοβουλία του καθηγητή φυσικής αγωγής και πρόεδρου της Κοινότητας Πολίχνης, Μάκη Κοσμίδη.

Πρόκειται για ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για την πνευματική και σωματική υγεία μέσω της άσκησης, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την παιδική διατροφή και την προστασία της ψυχικής υγείας στην εποχή της πανδημίας.

«Με σύνθημα ‘Μένουμε δραστήριοι, γινόμαστε πιο ασφαλείς’ και με διάθεση να μοιραστούμε απλές οδηγίες, υπεύθυνα, με όλους τους συμπολίτες μας, για να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά, οποιαδήποτε λοίμωξη και να ενισχύσουμε την πνευματική και σωματική υγεία μας, κυκλοφορούμε διαδικτυακά έναν οδηγό υγείας», αναφέρει ο Μ. Κοσμίδης.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, σημειώνοντας ότι ο δήμος αγκαλιάζει αυτήν την πρωτοβουλία, αναφέρει ότι «τα παιδιά, οι ενήλικες και οι άνθρωποί μας που διανύουν την τρίτη ηλικία έχουν όλοι ανάγκη από αξιόπιστες πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να διατηρήσουν την υγεία τους, την ποιότητα της καθημερινότητάς τους και να κοιτάξουν το αύριο με περισσότερη αισιοδοξία».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τον ηλεκτρονικό οδηγό στον σύνδεσμο

https://pavlosmelas.gr/odhgos_ygeias_pavlosmelas/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.