ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεισε το μικροβιολογικό

Θεσσαλονίκη - Συναγερμός στο Νοσοκομείο Γεννηματάς: 12 κρούσματα κορωνοϊού

Προειδοποίηση από την ΠΟΕΔΗΝ για κρούσματα κορονοϊού σε υγειονομικό προσωπικό στα νοσοκομεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης δώδεκα άτομα από το προσωπικό είναι θετικά στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα σήμερα, ημέρα γενικής εφημερίας, να κλείσει το μικροβιολογικό και τα περιστατικά εξυπηρετούνται από το νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Όπως αναφέρει, η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ πρόκειται για εννέα υπαλλήλους στο μικροβιολογικό και τρεις που απασχολούνται στην αιμοδοσία και τις λοιμώξεις.

Η ιχνηλάτηση συνεχίζεται.

Τι λέει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

"ΞΕΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ _ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ”, σημειώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός.

Με τα επίσημα στοιχεία της 1ης ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας 27 οκτωμβρίου στα νοσοκομεία που εποπτεύει 108 συνάδελφοι νοσούν αυτή τη στιγμή από κορονοϊό.

20 στον Ευαγγελισμό, 14 στο Σωτηρία, 26 στον Άγιο Σάββα, 9 στο Ιπποκράτειο κ.α.λ.

"Εκτιμάται ότι πάνω από 350 συνάδελφοι νοσούν αυτή τη στιγμή από κορονοϊο. Το μεγαλύτερο νούμερο από ποτέ. Και όμως προληπτικά τεστ στο προσωπικό δεν γίνονται, τα μεσα ατομικής προστασίας δίνονται με το σταγονόμετρο, και η καραντίνα στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ισχύει λόγω έλλειψης προσωπικού”, σημειώνεται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.