ΑΜΥΝΑ

Το Κοινοβούλιο τίμησε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Βουλή: Η προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην πρόσοψη του κτιρίου

Τη μεγάλη συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στο έθνος και το λαό τίμησε, με βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό κτίριό της, η Βουλή των Ελλήνων. Το Κοινοβούλιο συμμετείχε στον πανελλήνιο εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, τιμώντας αυτούς που τάχθηκαν στην υπεράσπιση της πατρίδας, καθώς και στη διαφύλαξη των ελληνικών, αλλά και ευρωπαϊκών συνόρων.

Μέσα από μια οπτική, εικαστική σύνθεση, στην πρόσοψη του κτιρίου στη Βουλή «ζωντάνεψαν»  στιγμές και γεγονότα της ιστορίας της χώρας, που αναδεικνύουν τη μεγάλη συνεισφορά των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά την ιστορική εξέλιξή τους στην ελευθερία, την ασφάλεια, την ίδια την ύπαρξη του ελληνικού έθνους και του ελληνικού λαού.

Με αυτό το προβαλλόμενο οπτικό αφιέρωμα, η Βουλή υπενθύμισε ότι και στις σημερινές συνθήκες οι Ένοπλες Δυνάμεις, με υψηλό φρόνημα και προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές και τις ανθρωπιστικές αξίες, προασπίζουν με αποφασιστικότητα την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας, προασπιζόμενες ταυτόχρονα την ειρήνη και την ευημερία του τόπου.

Το οπτικό αφιέρωμα προβλήθηκε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, από τις 18:15 έως τις 20:45, στην πρόσοψη του Μεγάρου της Βουλής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.