MEDIA

Δείτε το βίντεο

Αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «PICK N ROLL» της COSMOTE TV

-  Για τη σχέση του με τον Greek Freak, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική Ελλάδας μιλά και ο Βασίλης Σπανούλης στο «PICK N ROLL»

Για το μέλλον του στους Μιλγουόκι Μπακς, τα σχέδιά του για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και τον θαυμασμό του για τον Λεμπρόν Τζέιμς -που τον θεωρεί τον «καλύτερο παίκτη του κόσμου»- μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας μπασκετμπολίστας και MPV του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην COSMOTE TV. H συνέντευξη του σούπερ σταρ του NBA  στον Βασίλη Σκουντή και τον Ρήγα Δάρδαλη, θα προβληθεί στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «PICK N ROLL», σήμερα, Τρίτη 1/12 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Αποκλειστική συνέντευξη στο «PICK N ROLL» παραχώρησε και ο Έλληνας διεθνής, Βασίλης Σπανούλης. Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, o κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική Ελλάδας, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τον Greek Freak, Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη συνεργασία τους στην Εθνική Ελλάδας.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.