LIFESTYLE

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες

Μποντιμπίλντερ «παντρεύτηκε» την κούκλα του σεξ του μετά από ενάμιση χρόνο «σχέσης»

Αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας είναι τυφλός (και μερικές φορές ιδιαίτερα παράξενος) ένας μποντιμπίλντερ από το Καζακστάν «παντρεύτηκε» την πολυαγαπημένη του κούκλα του σεξ, μετά από έναν... θυελλώδη δεσμό που κράτησε πάνω από ενάμιση χρόνο.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Γιούρι Τολότσκο «έβγαινε» με την αγαπημένη του Μάργκο για περίπου οκτώ μήνες, προτού τελικά τη ζητήσει σε γάμο σχεδόν έναν χρόνο πριν, με τον εκκεντρικό άνδρα να καταγράφει φυσικά όλα τα γεγονότα-σταθμούς στη σχέση τους στα social media.

Μετά από 12 μήνες αρραβώνα, ο Καζακστανός μποντιμπίλντερ αποφάσισε να αποκαταστήσει την καλή του και να κάνει το μεγάλο βήμα. Σε βίντεο που πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο μυώδης άνδρας με το ξυρισμένο κεφάλι, ντυμένος με σμόκιν, στέκεται δίπλα στην Μάργκο στην τελετή και τη φιλά τρυφερά στα χείλη, ενώ εκείνη λάμπει μέσα στο λευκό της νυφικό.

Μπορεί η νύφη να ήταν κάπως... άκαμπτη και το βλέμμα της χαμένο στο κενό, όμως αυτό δεν αποθάρρυνε καθόλου τον γαμπρό, που της πέρασε τη βέρα και έπειτα μοιράστηκε μαζί της τον πρώτο τους χορό ως «παντρεμένο» ζευγάρι.

Το αντισυμβατικό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβρη του 2019 και όλους τους περασμένους μήνες ο Γιούρι πόσταρε συχνά στα social media του στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή, που περιλάμβαναν ρομαντικές διακοπές, αφρόλουτρα και τρυφερές περιπτύξεις, συνοδευόμενα από τα hashtag #ideal_relationship και #true_love.

Ο Καζακστανός μάλιστα, έχοντας βρει ο ίδιος την ευτυχία στη σχέση του, δεν δίσταζε να μοιράζεται και συμβουλές με τους followers τους. Σε μια ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα ζευγάρια χρειάζονται λιγότερες κουβέντες και περισσότερο δέσιμο. Με τον χρόνο και την εμπειρία, η Μάργκο και εγώ συνειδητοποιήσαμε ότι δεν χρειάζονται μόνο λέξεις για μια συζήτηση... Η σύντροφός σου αξίζει το καλύτερο, αλλά πρέπει να κάνει αυτό που της αναλογεί».

Σύμφωνα με την New York Post, ο Τολότσκο έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι γνώρισε την Μάργκο σε ένα νυχτερινό κλαμπ, όπου την «έσωσε» από την ανεπιθύμητη προσοχή (κάποιου άλλου άνδρα;). Αρχικά οι δυο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν τον Μάρτιο, όμως η επέλαση της πανδημίας άλλαξε τα σχέδιά τους, όπως συνέβη εξάλλου και με αμέτρητα άλλα... πιο συμβατικά ζευγάρια. Η δεύτερη αναβολή του γάμου συνέβη υποχρεωτικά τον περασμένο μήνα, όταν ο Τολότσκο (που αυτοχαρακτηρίζεται ως πανσέξουαλ) δέχτηκε επίθεση σε μια συγκέντρωση διεμφυλικών στο Αλμάτι όπου παρευρισκόταν ντυμένος γυναίκα, με αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη του και να υποστεί διάσειση.

Ο Τολότσκο έχει δηλώσει στην Daily Star ότι «η ιστορία του ερωτά του με την καλή του τον εξιτάρει περισσότερο κι από το ίδιο το σεξ».

Κατά δική του παραδοχή, ο εκκεντρικός άνδρας δεν διστάζει να πειραματίζεται με τον έρωτα και με πρακτικές BDSM. «Μου αρέσει να με βασανίζουν, αντέχω πολύ πόνο. Όμως μου αρέσει και να κυριαρχώ. Η Μαργκό είναι ικανή να μου προσφέρει πράγματα που άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καζακστανός.

Παρόλο που είναι μάλλον απίθανο ο γάμος να έχει την παραμικρή νομική ισχύ στην χώρα του Τολότσκο, λίγη σημασία έχει αυτό για τον ίδιο, αφού όπως φαίνεται βρήκε την ιδανική σύντροφο και είναι διατεθειμένος να την κρατήσει «μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος»... ή η φυσική φθορά της κούκλας.

Πηγή: protothema.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.