ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Μαγούλα

Επίσκεψη Καραμανλή στο αμαξοστάσιο των ΚΤΕΛ

"Μέρα με τη μέρα βελτιώνουμε τις αστικές συγκοινωνίες. Η κατάσταση όμως δεν είναι ιδανική. Δεν είναι αυτή που αξίζει στους πολίτες", δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμνλής στο πλαίσιο επίσκεψής του στο αμαξοστάσιο των ΚΤΕΛ στη Μαγούλα, με αφορμή την ολοκλήρωση της παραλαβής των 200 λεωφορείων των ΚΤΕΛ, τα οποία και έχουν ενισχύσει το στόλο της Αττικής.

Ο υπουργός τόνισε πως εδώ και 17 μήνες γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια, "για να αναβαθμίσουμε τις αστικές συγκοινωνίες των Αθηνών", επισημαίνοντας "πως 4,5 χρόνια δεν έγινε ούτε μία πρόσληψη, δεν αγοράστηκε ούτε ένα νέο λεωφορείο, είχαμε το 1/3 των συρμών στο Μετρό ακινητοποιημένους."

"Σήμερα, λοιπόν, πρόσθεσε ο υπουργός, μετά από 17 μήνες, έχουμε κάνει τα πρώτα σημαντικά βήματα. Έχουν έρθει τα 200 λεωφορεία των ΚΤΕΛ. Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε και τα 300 λεωφορεία με την διαδικασία του leasing και σταδιακά θα κάνουμε το μεγάλο άλμα για να πάρουμε 1.300 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία. Κάνουμε λοιπόν μια στρατηγική αναδιάρθρωσης και αναμόρφωσης των αστικών συγκοινωνιών".

Ο υπουργός Κώστας Καραμανλής κατά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο συνομίλησε με οδηγούς των λεωφορείων και ευχαρίστησε για άλλη μία φορά όλους τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και τους πολίτες για τη μεγάλη υπομονή που κάνουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.