Neo

«Καρφιά» Μόσιαλου για τους κυβερνητικούς που εμβολιάζονται!

Εντάξει, είναι αυτονοήτως θέμα συμβολισμού να εμβολιαστούν οι πολιτικοί αρχηγοί και εν γένει η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου, ώστε να δώσουν το καλό παράδειγμα. Όμως, από να δώσουν το καλό παράδειγμα 10 άτομα -άντε και δυο-τρεις υπουργοί που ασχολούνται με κρίσιμα υπουργεία- ως τον μαζικό εμβολιασμό όλων των κυβερνητικών στελεχών ως το επίπεδο των… γενικών γραμματέων υπουργείων, το πράγμα πάει πολύ -πολλώ δε μάλλον όταν στη χώρα βρίσκονται αυτή τη στιγμή μόλις 9.000 δόσεις εμβολίων και πολλοί εκ των εμβολιασθέντων κυβερνητικών δεν έχουν καν φτάσει στην ηλικία των 40 ετών!
Και αυτό δεν το λέει (μόνο) ο Neo, αλλά και ο καθηγητής και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό, Ηλίας Μόσιαλος: «Δεν θα ήθελα να βλέπω νέους να εμβολιάζονται όσο ψηλά και αν είναι σε κυβερνητικά ή επιστημονικά αξιώματα. Κατανοώ ότι πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα στους πολίτες αλλά μόνο οι πολιτικοί αρχηγοί θα ήταν αρκετοί για αυτό το σκοπό. Πρέπει να δώσουμε τα εμβόλια στις ευάλωτες ομάδες που είναι πιθανότερο να νοσηλευτούν αν νοσήσουν» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, υπενθυμίζοντας προς όλους τους… βιαστικούς ότι μόνο «όταν υπάρξει επαρκής κάλυψη των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων θα μπορεί να γίνει άρση των μέτρων».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Φαντάσματα βλέπεις; Πασόκος του Κούλη είναι.Το τσίρκο του αρχιγκαντέμη είναι χειρότερο και από το τσίρκο της χούντας. Να θυμάσαι πως όλοι αυτοί θα έχουν τη τύχη των χουντικών. Θα σαπίσουν στη φυλακή.

  2. οκ 10:30 29/12/2020

    συριζηλίας μόσιαλος …

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.