Neo

Κεφαλογιάννη για «ποδηλατάδα» Μητσοτάκη: «Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα» (vid)

Αν και δύο κορυφαίοι υπουργοί –ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και ο υπουργός Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης- να έχουν υπερασπιστεί την «ποδηλατάδα» του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι για όλα τα «γαλάζια» στελέχη θεωρούν υπερασπίσιμο αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός. Μάλιστα, η πρώτη διαφοροποίηση ήρθε από ένα κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, την βουλευτή και πρώην υπουργό, Όλγα Κεφαλογιάννη. «Πέ δεν έβλαψε κανέναν η αυτοκριτική», σχολίασε η βουλευτής μιλώντας στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, για να προσθέσει με νόημα: ««Εν μέσω αυτού του σαρωτικού κύματος, θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να τηρούμε τους κανόνες ... τα μέτρα είναι σημαντικό να τα τηρούμε όλοι, όσο μπορούμε». Μάλιστα, ερωτηθείσα για το τί παράδειγμα έδωσε ο πρωθυπουργός με την «ποδηλατάδα» στην Πάρνηθα και τη φωτογραφία χωρίς μάσκες και αποστάσεις , η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν σαφής: «αντιλαμβάνομαι και έχετε δίκιο ότι η εικόνα όλων μας, όλων των πολιτικών, περνάει από κόσκινο, κρινόμαστε καθημερινά. Όντως και εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Κι εγώ, σπίτι μου βρίσκομαι, όλη την δουλειά μου την κάνω από εδώ, μέσω διαδικτύου. Τηρώ τους κανόνες όπως τους έχουν δώσει οι ειδικοί. Νομίζω, ναι, οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Σαν πεπεισμένος και σίγουρος μη Νεοδημοκράτης,
    δεν μπορώ να μη χαρακτηρίσω στην κυβερνητική παράταξη την εντελώς πολιτικάντικη στάση της πρώην Υπουργού Ολγας Κεφαλογιαννη, ως προς την “ποδηλατάδα του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη στην Πάρνηθα” ..
    Το ποδήλατο άλλωστε έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον και άλλου μας πρωθυπουργού, τόσο επιπόλαια, τόσο άδικα και τόσο
    ανήθικα !
    Ενώ για τον Κωστακη μας τον Καραμανλή , στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν να πουν το παραμικρό , όταν ο τότε Πρωθυπουργός δέχθηκε τον ΠτΔ στην Ραφήνα για να τον σιργιανησει στις χασαποταβερνες της γειτονιάς του ,
    αΔηγοντας ο ίδιος το SUV του αλλά και μη φορώντας ως όφειλε για να και στους πολίτες μιά πολυ βλαβερή μας συνήθεια .
    ΕΝα καταστρεφτικό μας χόμπι που στρέφεται και εναντίον άλλων αθώων στον δρόμο .

  2. Έκανε διάλειμμα από την κοσμική ζωή και τους έρωτες για να ασκήσει κριτική στο γνωστό φιλοκαραμανλικο κανάλι.

  3. === ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΩΚΩΝ…………………..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.