ΕΛΛΑΔΑ

Ιστορίες που συγκλονίζουν

Κορωνοϊός: Μέσα σε λίγα 24ωρα έχασε μητέρα, θεία και κουμπάρο

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που νόσησαν ή έχασαν αγαπημένους τους από του κορωνοϊού.

Ο Γιάννης Νάνος έχασε τρεις ανθρώπους της οικογενείας του μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ από την άλλη ο Γαβριήλ Ταχτατζόγλου, νοσηλευτής στο επάγγελμα έφτιαξε μια αυτοσχέδια μονάδα αυξημένης φροντίδας στο σπίτι του προκειμένου να νοσηλευτούν συγγενικά του πρόσωπα.
«Πραγματικά δεν ξέραμε για ποιον να πρωτοκλάψουμε. H μητέρα μου και η θεία μου ήταν σε παραδιπλανά δωμάτια. Μέχρι και πριν διασωληνωθεί η μητέρα μου μου έστελνε μηνύματα και ανησυχούσε για την αδερφή της», περιέγραψε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο Γιάννης Νάνος, που μέσα σε λίγα 24ωρα έχασε την 72χρονη μητέρα του, τη θεία του και τον κουμπάρο του.
Έφτιαξε αυτοσχέδια ΜΑΦ μέσα στο σπίτι του

Μία ακόμη συγκλονιστική ιστορία είναι αυτή του, Γαβριήλ Ταχτατζόγλου, αναπληρωτή προϊσταμένου νοσηλευτών ΜΕΘ «Παπαγεωργίου», καθώς όταν νόσησαν η σύζυγός του, ο κουνιάδος του, ο πεθερός και η πεθερά του μετέτρεψε έναν ολόκληρο όροφο πολυκατοικίας όπου διέμεναν σε Μονάδα Εντατικής Φροντίδας. «Προτίμησα να μπω στη φωτιά. Στήθηκε μία μικρή μονάδα εντατικής φροντίδας. Φοβήθηκα και για τη δική μου ζωή».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.