ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμός στο Περιστέρι

Γνωστός Πειραιώτης προσήχθη για τον πυροβολισμό κατά Αλβανού στο Περιστέρι

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η αστυνομία αιματηρό περιστατικό με τραυματία 32χρονο αλβανικής υπηκοότητας, που σημειώθηκε το απόγευμα σε μάνδρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου 35 στο Περιστέρι.

Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο σταμάτησαν έξω από την μάνδρα και επιτέθηκαν στον 32χρονο ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση και εκείνη την ώρα έφευγε.

Αρχικά τον χτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν με πιστόλι μια φορά με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πόδι.

Οι δράστες αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν, ενώ ο τραυματίας μετέβη μόνος του στο Αττικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Ο ίδιος άνδρας πρωταγωνίστησε πέρυσι σε επεισόδιο σε μπαρ της Τρούμπας - Είχε επιτεθεί και ξυλοκόπησε αστυνομικό

Στην Αστυνομία προσήχθησαν δυο άτομα για τον ξυλοδαρμό και πυροβολισμό κατά 32χρονου Αλβανού στο Περιστέρι.

Ο θερμόαιμος γιος, γνωστής «εφοπλιστικής» οικογένειας του Πειραιά που είχε συμμετάσχει σε love reality και πέρυσι είχε πρωταγωνιστήσει σε άγριο επεισόδιο μέσα σε μπάρ της Τρούμπας, όταν επιτέθηκε και έδειρε αστυνομικό, είναι ο άνθρωπος που προσήχθη στην Ασφάλεια και εξετάζεται για την εμπλοκή του στο αιματηρο επεισόδιο σε μάντρα στο Περιστέρι.

Μαζί του, προσήχθη ένα ακόμη άτομο, γνωστό στις αρχές και εξετάζονται για την άγρια επίθεση το μεσημέρι της Τρίτης, όπου ενα περίεργο ντουέτο, εισέβαλλε στη μάντρα των δυτικών προαστίων, ξυλοκόπησε με σιδηρογροθιές και στη συνέχεια πυροβόλησε στο ποδι 32χρονο Αλβανό. Οι δύο άνδρες, προσήχθησαν στην Ασφαλεια και εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το συμβάν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.