LIFESTYLE

Όλες οι αποχρώσεις του μωβ, αναμειγνύοντας σε αυτές λευκό και ασημί

Jennifer Lopez: Άλλαξε τα μαλλιά της και μοιάζει με "Unicorn Barbie"

H Jennifer Lopez δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της. Πότε με το μακιγιάζ, πότε με τα χτενίσματα ή κουρέματα που επιλέγει, μάς κάνει πάντα να θέλουμε να μιλάμε γι᾽αυτήν.

Αυτή τη φορά, αφορμή υπήρξε μια φωτογραφία που ανέβασε ο αγαπημένος της hair stylist Chris Appleton. Παρ᾽ότι έχουμε δει κάθε λογής αποχρώσεις και στυλ μαλλιών στην εκρηκτική τραγουδίστρια, το συγκεκριμένο hair look ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό, που ομολογουμένως δεν το περιμέναμε.

Ο ταλαντούχος κομμωτής των celebrities επέλεξε να βάψει τα μαλλιά της σε όλες τις αποχρώσεις του μωβ, αναμειγνύοντας σε αυτές λευκό και ασημί. Δημιούργησε έτσι το εφέ “unicorn” στα μαλλιά της, το αγαπημένο αυτό παραμυθένιο πλάσμα που τα τελευταία χρόνια γοητεύει όλο και περισσότερες beauty addicts.

Και ενώ συχνά βλέπουμε το εφέ του μονόκερου σε διάφορες τεχνικές μακιγιάζ ματιών και προσώπου, να που το είδαμε και στα μαλλιά μιας από τις πιο επιδραστικές stars του πλανήτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

“Unicorn Barbie” γράφει στη λεζάντα του, και έχοντας και το ανάλογο μακιγιάζ με μωβ σκιά στα μάτια και nude κραγιόν, θα μπορούσε άνετα να ήταν μια κούκλα Barbie.

Πηγή: missbloom.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.