ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός

Νέα πρόταση σε Καμπετσή

Ο Αργύρης Καμπετσής άρπαξε την ευκαιρία από τα... μαλλιά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές όπου «έγραψε» 2 γκολ και μία ασίστ, ο Λάζλο Μπόλονι ζήτησε να γίνει ότι είναι απαραίτητο για να επεκταθεί η συνεργασία του με το «τριφύλλι» κι ο Παναθηναϊκός του κατέθεσε νέα (δεύτερη) πρόταση ανανέωσης έως το 2023 με βελτιωμένες αποδοχές.

Στις 31 Δεκεμβρίου 2020, ο Πιέρ Ντρεοσί είχε κάνει πρόταση στον 21χρονο επιθετικό που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, για επέκταση ενός χρόνου (ήτοι καλοκαίρι του 2022), με τις ίδιες αποδοχές που έχει και φέτος, δηλαδή 100.000 ευρώ.

Από τότε κύλησε πολύ... νερό στ’ αυλάκι, ο Καμπετσής βρήκε χώρο και χρόνο στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, κέρδισε τη εμπιστοσύνη του Ρουμάνου τεχνικού και οι «πράσινοι» κατέθεσαν στον ατζέντη του νέα πρόταση το απόγευμα της Δευτέρας (25/1), για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 (δηλαδή διετή επέκταση), με αποδοχές που φτάνουν τις 130.000 με 140.000 ευρώ, συν τα μπόνους.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού θα αξιολογηθεί απ’ την πλευρά του παίκτη, μαζί με κάποιες προτάσεις που έχει ήδη στα χέρια του από το εξωτερικό και θα απαντήσει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.