Μία εξαιρετική συνταγή για ντοματοκεφτέδες με γιαούρτι και βασιλικό.
Υλικά
800 γρ. ντομάτα φρέσκια τριμμένη
50 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές γιαούρτι 2%
2 αβγά
αλεύρι όσο χρειαστεί
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί (γιατί δεν ξέρουμε ποσό υγρό θα βγάλει η ντομάτα). Tο μίγμα δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό. Αφήνουμε το μίγμα για 15 λεπτά να ξεκουραστεί και κατόπιν τηγανίζουμε ρίχνοντάς το κουταλιά κουταλιά σε λάδι.
Προσοχή: το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ, γιατί θα κάψει τους ντοματοκεφτέδες από έξω και μέσα θα μείνουν άψητοι.
«Δώστε την πίστη της στην Αμερική»: ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα