ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ντοματοκεφτέδες με γιαούρτι και βασιλικό

Μία εξαιρετική συνταγή για ντοματοκεφτέδες με γιαούρτι και βασιλικό.

Υλικά

  • 800 γρ. ντομάτα φρέσκια τριμμένη
  • 50 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές γιαούρτι 2%
  • 2 αβγά
  • αλεύρι όσο χρειαστεί
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί (γιατί δεν ξέρουμε ποσό υγρό θα βγάλει η ντομάτα). Tο μίγμα δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό. Αφήνουμε το μίγμα για 15 λεπτά να ξεκουραστεί και κατόπιν τηγανίζουμε ρίχνοντάς το κουταλιά κουταλιά σε λάδι.

Προσοχή: το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ, γιατί θα κάψει τους ντοματοκεφτέδες από έξω και μέσα θα μείνουν άψητοι.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.