Neo

«Βράζει» η βάση του ΣΥΡΙΖΑ με τις «τάσεις»

Το Matrix24.gr έχει καταγράψει αναλυτικά τα κείμενα των τάσεων που εμφανίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, όπως και όλη την εσωκομματική κινητικότητα που παρατηρείται στην Κουμουνδούρου. Από την μία το «μανιφέστο» της «Ομπρέλας», από την άλλη τα «γεννητούρια» της «ΡΕΝΕ», γενικώς η εικόνα που εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα περισσότερο μοιάζει με ομφαλοσκόπηση, παρά με ανάγκη να βγει μπροστά και να εκφράσει την κοινωνική αγανάκτηση. Ο Neo, μάλιστα, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το προαναφερθέν σχόλιο έχει φτάσει πολύ ψηλά στην Κουμουνδούρου από πολλές πηγές, καθώς πολλά μέλη του κόμματος αλλά και στελέχη της βάσης και πολλών τοπικών επιτροπών έχουν διαμηνύσει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος τη δυσφορία και την ενόχληση για την εικόνα «ομφαλοσκόπησης» που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, αν ρίξει μία ματιά κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα διαπιστώσει ότι πολλοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαγριωμένοι και καλούν τα στελέχη που ασχολούνται με τις τάσεις να… βγουν από τα τείχη της Κουμουνδούρου και να ανοίξουν τις κομματικές παρωπίδες, μπας και δουν τί τραβάει η κοινωνία.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Το Πιο βασικό σενάριο βασισμένο στην εικόνα της κοινωνίας μας και του πολιτικού κλίματος που δημιουργήθηκε μετά την παραίτηση από την διεκδίκηση της αρχηγίας της κυρίας φωτεινής Γεννηματά,( καλη της ανάρρωση )
    είναι το γεγονός της εισδοχής στην διαδικασία για την επανάκτηση της αρχηγίας στο μεγάλο προοδευτικό κόμμα που μερονομασθυπηκε από ΠΑΣΟΚ σε Κίνημα Αλλαγής , από τον λογικό, φυσικό και επιτυχημένο πρώην Πρόεδρο του και πρώην πρωθυπουργό μας .
    Τον Γιώργο Παπανδρέου , που παρεπιπτόντως μας έσωσε από την χρεοκοπία μας την οποία υποστημκαμε από τα χρέη , τα σκανδαλα και τα ελλείμματα του Νεοδημοκράτη Κώστα Καραμνλη, του μετέπειτα Μ Μ , μουγκού και μαγκούφη.
    Τώρα ο άλλος αποτυχημένος ψευδοαριστερός και πουλημένος στα ειδικα συμφέροντα και τα ρουδφέτια,στην προσπάθεια να κολλήσει πάλι στην ξουσία με τρόλς και γυρολόγους, πολιτικούς της @@@@@@ας, δεν περνάει .

    ΔΕΝ ή Δαν περνάει;
    Γιατί σώνει και καλά το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να μπει σε συνεργασία με κάποιους που,,,,, Δαν είναι ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΔΕΣ ;
    Ε ! Λιλίθ (ΙΕ) και Μπογδάνα του ΣΥΡΙΖΑ ;

  2. Λίλιθ 0:57 14/01/2021

    Σωστά ,εδώ ο κόσμος καίγεται ,βαρκούλες αρμενίζουν

  3. ΚΩΣΤΑΣ 23:59 13/01/2021

    ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ….ΦΥΓΗΣ…..ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ , ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ Η ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ!! ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

  4. FEMA 10:18 13/01/2021

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ !!!

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ !!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.