ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε την ανακοίνωση

Ανακοίνωση Αλέξη Κούγια: Αναλαμβάνω από κοινού με τον κ. Γεωργουλέα τον Δ. Λιγνάδη

Την μετάθεση της απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη κατά μία ήμερα ώστε να βρεθεί ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας την Πέμπτη αντί για την Τετάρτη θα ζητήσει αύριο ο κ. Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε να τον εκπροσωπήσει μαζί με τον κ.Νίκο Γεωργουλέα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κ. Κούγια αναφέρει πως ο ποινικολόγος πριν λίγη ώρα απεδέχθη την εντολή του κυρίου Δημητρίου Λιγνάδη και θα είναι μαζί με τον κύριο Νικόλαο Γεωργουλέα υπερασπιστής του κατά την απολογία του .

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι: "Ο κύριος Αλέξης Κούγιας θα επισκεφθεί αύριο την κυρία Ανακριτή, θα ζητήσει και θα λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσει η απολογία να προσδιορισθεί για την Πέμπτη 25/02/2021, ώστε μαζί με τον κύριο Γεωργουλέα να ανταποκριθούν με επάρκεια, λόγω του περιορισμένου χρόνου, στα υπερασπιστικά τους καθήκοντα, όπως απαιτούν οι αρχές του δικηγορικού σώματος και οι συνθήκες της δίκαιης δίκης σύμφωνα με το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν καταρρακωθεί από ταπεινή πολιτική εκμετάλλευση και κακή άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, κατακρεουργώντας το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.