ΕΛΛΑΔΑ

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»

Ελένη Φιλίνη: «Τον θυμάμαι να με κυνηγάει ολόγυμνος - Άρπαξα ένα μπουκάλι ουίσκι να του το φέρω στο κεφάλι»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα, με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω τσίτσιδο. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω: ‘’Θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Γιατί θα φωνάξω και θα γίνει κόλαση’’. Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια» περιέγραψε η ίδια

Αναφερόμενη στην παλαιότερη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, εξήγησε: «Μόλις είχα βγει στο θέατρο, κάνα δυο χρόνια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έτυχε να ξαναδουλέψουμε. Με τον αδερφό του, (σ.σ. τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη) έχω δουλέψει πολλές φορές, ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί».

Επιπλέον η Ελένη Φιλίνη, αφηγήθηκε ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό σεξουαλικής βίας που έζησε επί σκηνής: «Ήταν ένας μέγας κωμικός, ήμασταν επάνω στη σκηνή και με αρπάζει από το στήθος και μου το στρίβει. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω ονομαστικά. Κάποιοι έχουν φύγει και θα στενοχωρήσω πολλά παιδιά. Είμαι της άποψης όταν συμβαίνει κάτι, να το καταγγέλλουμε την ίδια στιγμή»
, κατέληξε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.