ΕΛΛΑΔΑ

Ποια δρομολόγια εκτελούνται

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κανονικά λειτουργεί το τραμ και το μετρό στην Αττική

Συντονισμένες ενέργειες πραγματοποιεί διαρκώς ο ΟΑΣΑ σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ καθώς και με τα ΚΤΕΛ Αττικής προκειμένου να αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία των ΜΜΜ στο βαθμό που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Μέχρι στιγμής τα δρομολόγια της γραμμής 1 του ηλεκτρικού έχουν επεκταθεί μέχρι την Νέα Ιωνία (από σταθμό Αττική).

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά, εκτός από το τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» - Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ και εκτελούνται δρομολόγια μέχρι το Σύνταγμα. Λόγω πτώσης δέντρων και κλαδιών στο δίκτυο του τραμ, τα δρομολόγια πραγματοποιούνταν νωρίτερα μόνο στο παραλιακό του τμήμα «ΣΕΦ – Βούλα – ΣΕΦ».

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης σε όλη την Αττική, λεωφορεία και τρόλεϊ δεν εκτελούν δρομολόγια ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να επαναλειτουργήσουν από αύριο κάποια δρομολόγια σε περιοχές που δεν εμφανίζουν έντονα καιρικά φαινόμενα όπως είναι το κέντρο της Αθήνας και ο Πειραιάς.

Ο στόλος των οχημάτων βρίσκεται στα αμαξοστάσια και παραμένει σε ετοιμότητα. Οι προσπάθειες για τη διεξαγωγή δρομολογίων, όπου είναι εφικτό, είναι συνεχείς, με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών.

Αργότερα προβλέπεται να υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τον ΟΑΣΑ προκειμένου να αποσαφηνιστεί και ο αυριανός προγραμματισμός που θα είναι συνάρτηση των καιρικών συνθηκών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.