ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά

Λευκός Οίκος: Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου -Απείλησε ότι θα «καταστρέψει» δημοσιογράφο που αποκάλυψε μυστική ερωτική του σχέση

Σχεδόν ένα μήνα μετά την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου TJ Ducklo υπέβαλε την παραίτησή του.

Η παραίτηση του αξιωματούχου του Λευκού Οίκου έρχεται μετά τις απειλές κατά ρεπόρτερ, ο οποίος ασχολούνταν με την κρυφή ερωτική σχέση του Ducklo με άλλον δημοσιογράφο. «Είμαι απογοητευμένος που ντρόπιασα τους συναδέλφους μου και τον πρόεδρο Μπάιντεν. Μετά από μια συζήτηση με τους επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου παραιτήθηκα από τη θέση μου και δεν θα επιστρέψω από τη διοικητική άδεια», δήλωσε, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

«Καμία λέξη δεν μπορεί να εκφράσει τη λύπη, την αμηχανία και την αηδία από την συμπεριφορά μου. Χρησιμοποίησα γλώσσα που καμία γυναίκα δεν πρέπει να ακούσει από κανέναν, ειδικά στην περίπτωση αυτή που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της», πρόσθεσε.

«Θα σε καταστρέψω»
Το Vanity Fair ανέφερε την Παρασκευή ότι ο Duclo απείλησε τη δημοσιογράφο Τάρα Παλμέρι, εκτοξεύοντας απειλές όπως «Θα σε καταστρέψω», καθώς αποκάλυψε τη σχέση του με την δημοσιογράφο Alexi McCammond.

«Ξέρω ότι ήταν τρομερό. Ξέρω ότι δεν μπορώ να το πάρω πίσω. Αλλά ξέρω επίσης ότι μπορώ να μάθω από αυτό και να γίνω καλύτερος. Αυτό το περιστατικό δεν είναι αντιπροσωπευτικό του ποιος είμαι και είμαι αποφασισμένος να κερδίσω την εμπιστοσύνη όλων που έχω απογοητεύσει λόγω των απαράδεκτων ενεργειών μου», είπε ο πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε την παραίτηση του Ντάκλο, λέγοντας σε δήλωση: «Αποδεχτήκαμε την παραίτηση του TJ Ducklo μετά από συζήτηση μαζί του».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.