Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, το βασιλικό και τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και αφήνετε μέχρι να μαραθούν. Ρίχνετε το κριθαράκι και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε το κόκκινο κρασί, νερό, ντοματοχυμό, πελτέ, μέλι και αλατοπιπερώνετε.
Μόλις πάρει μία βράση και αρχίσει να φουσκώνει το κριθαράκι τοποθετείτε το φαγητό σε πυρέξ και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 10'. Λίγο πριν το τέλος ρίχνετε το πεκορίνο.
Μία εξαιρετική συνταγή για κορκοτό. Υλικά 1 lt. φρέσκο κατσικίσιο γάλα ¼ φλ. ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα