Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, το βασιλικό και τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και αφήνετε μέχρι να μαραθούν. Ρίχνετε το κριθαράκι και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε το κόκκινο κρασί, νερό, ντοματοχυμό, πελτέ, μέλι και αλατοπιπερώνετε.
Μόλις πάρει μία βράση και αρχίσει να φουσκώνει το κριθαράκι τοποθετείτε το φαγητό σε πυρέξ και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 10'. Λίγο πριν το τέλος ρίχνετε το πεκορίνο.
Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα