Αφαιρείτε το μίσχο από τα μανιτάρια και τα σκουπίζετε καλά. Tα κόβετε σε μέτριες φέτες ή τα σπάτε με το χέρι.
Βήμα 2
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά για 2 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
Βήμα 3
Προσθέτετε τα μανιτάρια και το θυμάρι, και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να αρχίσουν να μαραίνονται. Ρίχνετε την ντομάτα και έπειτα από 1 λεπτό σβήνετε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί, βάζετε στην κατσαρόλα τη δάφνη, το κονιάκ και το νερό και μαγειρεύετε για 3 λεπτά
Βήμα 4
Προσθέτετε τον τραχανά και το γάλα, και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 8 λεπτά ακόμη. Ρίχνετε στον τραχανά τη γραβιέρα, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
Μόλις υπάρξει επαρκής αριθμός πυραύλων Oreshnik, η Ρωσία δεν θα εξετάζει πλέον το ...
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα