ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Είχε κριθεί από το πρώτο δεκάλεπτο

Προμηθέας-Λάρισα 81-63

Ο Προμηθέας (9-4) δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Λάρισα (4-10), με το σκορ μετά το πρώτο δεκάλεπτο να είναι 19-3 και ουσιαστικά να δίνει από νωρίς το ροζ φύλλο στους Πατρινούς

Δεν χρειάζονται να γραφτούν και πολλά γι' αυτό το ματς. Φρόντισε ο Προμηθέας γι' αυτό. Έβαλε και το...χεράκι της η άστοχη Λάρισα.

Η άμυνα των Πατρινών ήταν δυνατή. Και δίχως πολλά περιθώρια για αντίδραση. Όμως και η αστοχία των παικτών του Νίκου Παπανικολόπουλου ήταν επική. Στο πρώτο δεκάλεπτο (το οποίο ξεκίνησε με 14-0 υπέρ του Προμηθέα), των 3 πόντων μέτρησαν 1/14 σουτ! Και στο ημίχρονο ανέβηκαν στα 3/21 σουτ! Με 0/13 τρίποντα. Πάλι καλά που μπήκαν οι βολές (11/12) γιατί αλλιώς η Λάρισα θα έπρεπε να διαχειριστεί μία πανωλεθρία.

Όχι πως η επικράτηση του Προμηθέα φέρει καλά νέα. Σε καμία περίπτωση. Με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο, όπου μπήκε μπροστά η αυτοσυντήρηση των Λαρισαίων, σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ο Προμηθέας είχε τον απόλυτο έλεγχο. Έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ και η Λάρισα απλώς παρακολουθούσε. Και όλα με μόλις 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό και δίχως στατιστικά που... βγάζουν μάτι. Εξαίρεση οι 32 πόντοι στη ρακέτα για τους παίκτες του Μάκη Γιατρά.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: O Προμηθέας χρειάστηκε την άμυνα του σε συνδυασμό με την απίθανη αστοχία της Λάρισας. Είχε δημιουργία (21 ασίστ) και καλά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα.

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Δημήτρης Αγραβάνης με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ. Επίσης, ο Γιάννης Αθηναίου ήρθε από τον πάγκο για να τελειώσει το ματς με 16 πόντους.

ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ: Ο Μιχάλης Λούντζης με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο ήρωας της νίκης με την ΑΕΚ, Τζέρι Σμιθ είχε 1/9 σουτ.

ΣΗΜΕΙΟ – ΚΛΕΙΔΙ: Το αρχικό σερί 14-0 και το φινάλε της 1ης περιόδου που βρήκε τον Προμηθέα μπροστά με 19-3.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Το τρίποντο του Παπαδάκη από το κέντρο, το οποίο ωστόσο δεν μέτρησε.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: H Λάρισα τα πάντα, ο Προμηθέας τίποτα.

Τα δεκάλεπτα: 19-3, 38-17, 58-45, 81-63.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.