ΕΛΛΑΔΑ

Από Πέμπτη

Σκληρό lockdown στην Αττική από αύριο - Ο Χαρδαλιάς εξειδικεύει το μεσημέρι τα νέα μέτρα

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, θα ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, την εξειδίκευση των νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην Αττική που θα ισχύσουν από αύριο Πέμπτη.

Αυστηρά περιοριστικά μέτρα στην Αττική, από αύριο Πέμπτη έως τις 28 Φεβρουαρίου, αλλά και ενδεχόμενη βεντάλια περιορισμών στο επόμενο δίμηνο, ανακοίνωσε επισήμως στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η εξειδίκευση των νέων μέτρων θα γίνει σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Παράλληλα, ανακοινώσεις θα κάνουν επίσης ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η γενική γραμματέας Εργασίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, 'Αννα Στρατινάκη, καθώς και ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, 'Αγγελος Μπίνης.

Τα μέτρα προβλέπουν κλείσιμο κάθε μορφής λιανεμπορίου, ενώ όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης θα λειτουργούν εξ αποστάσεως, εκτός από την Ειδική Αγωγή που θα συνεχιστεί με φυσική παρουσία.

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία και τα πρατήρια καυσίμων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.