MEDIA

UEFA Europa League: Ο αγώνας ρεβάνς του Ολυμπιακού με την PSV Αϊντχόφεν ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

  • Τριπλή δημοσιογραφική αποστολή στην Ολλανδία και ειδικές εκπομπές με όλο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης στα κανάλια COSMOTE SPORT

Με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στον αγώνα ρεβάνς του Ολυμπιακού με την PSV Αϊντχόφεν  ολοκληρώνεται το διήμερο 24-25/2, η φάση των «32» του UEFA Europa League, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Μαζί με τις συνολικά 16 αναμετρήσεις του διημέρου, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την πλούσια δημοσιογραφική κάλυψη των COSMOTE SPORT καναλιών, που περιλαμβάνει τριπλή δημοσιογραφική αποστολή στην Ολλανδία, εκπομπές, ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ.

Η 2η αγωνιστική της φάσης των «32» ανοίγει με το ματς Τότεναμ-Βόλφσμπεργκερ (19.00, COSMOTE SPORT 2HD) την Τετάρτη 24/2, όπου οι Λονδρέζοι θα έχουν το εύκολο έργο του να υπερασπιστούν το υπέρ τους 4-1 του πρώτου αγώνα.

Η αγωνιστική δράση της Πέμπτης 25/2 θα ξεκινήσει στα κανάλια COSMOTE SPORT, πριν από τη σέντρα των παιχνιδιών, μέσα από την εκπομπή «UEFA Europa League Show» (18.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Μέσα από ζωντανές συνδέσεις με το Αϊντχόφεν και τους απεσταλμένους της COSMOTE TV, Γιώργο Θαναηλάκη, Δημήτρη Σπηλιόπουλο και Έλενα Παπαδοπούλου, οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για όλα τα δεδομένα του κρίσιμου ματς των «ερυθρόλευκων», που ταξιδεύουν με το 4-2 του πρώτου αγώνα.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού (22.00, COSMOTE SPORT 2HD), οι συνδρομητές θα συντονιστούν με το pregame show (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & YouTube), όπου θα παρακολουθήσουν τις τελικές επιλογές των προπονητών Πέδρο Μαρτίνς και Ρόγκερ Σμιντ, καθώς και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας ξεχωρίζει ο αγώνας ρεβάνς της Άρσεναλ με την Μπενφίκα, που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19.55, COSMOTE SPORT 3HD). Εκεί, θα βρίσκεται ο απεσταλμένος της COSMOTE TV, Μιχάλης Τσόχος, ο οποίος πριν από την έναρξη του αγώνα θα μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες και τις τελικές ενδεκάδες των δύο ομάδων. Στις 22.00 το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ Σοσιεδάδ (COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K), Μίλαν-Ερυθρός Αστέρας (COSMOTE SPORT 3HD) και Λεβερκούζεν-Γιουνγκ Μπόις (COSMOTE SPORT 8HD).

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της ημέρας η εκπομπή «UEFA Europa League Show» (00.00, COSMOTE SPORT 1HD) θα επιστρέψει με τον απόηχο του ματς PSV Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός, δηλώσεις και αντιδράσεις των πρωταγωνιστών στα social media, ψηφιακή ανάλυση των σημαντικότερων φάσεων, καθώς και το ρεπορτάζ για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας.

Τέλος, η εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό» (19.55, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη, θα βρίσκεται επίσης στη διάθεση των τηλεθεατών, ενημερώνοντας ζωντανά για τις εξελίξεις όλων των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής της φάσης των «32» της διοργάνωσης.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του διημέρου 24-25/2.

                                   Τετάρτη 24/2  
Παιχνίδι Ώρα Κανάλι Αποτελέσματα 1ου αγώνα
Τότεναμ-Βόλφσμπεργκερ 19.00 COSMOTE SPORT 2HD 4-1
                                     Πέμπτη 25/2  
Παιχνίδι Ώρα Κανάλι Αποτελέσματα 1ου αγώνα
Νάπολι-Γρανάδα  

 

 

19.55

COSMOTE SPORT 4HD 0-2
Βιγιαρεάλ-Σάλτσμπουργκ COSMOTE SPORT 5HD 2-0
Άγιαξ-Λιλ COSMOTE SPORT 7HD 2-1
Ρέιντζερς-Αντβέρπ COSMOTE SPORT 8HD 4-3
Χόφενχαϊμ-Μόλντε COSMOTE SPORT 9HD 3-3
Άρσεναλ-Μπενφίκα COSMOTE SPORT 3HD 1-1
PSV Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός  

 

 

 

22.00

COSMOTE SPORT 2HD 2-4
Μίλαν-Ερυθρός Αστέρας COSMOTE SPORT 3HD 2-2
Ρόμα-Μπράγκα COSMOTE SPORT 4HD 2-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ Σοσιεδάδ COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K 4-0
Λέστερ-Σλάβια Πράγας COSMOTE SPORT 7HD 0-0
Λεβερκούζεν-Γιουνγκ Μπόις COSMOTE SPORT 8HD 3-4
Μπριζ-Ντινάμο Κιέβου COSMOTE SPORT 9HD 1-1

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.