Neo

Επιμένει στην «συμπόρευση» ο Κοτζιάς

Το ότι ο Νίκος Κοτζιάς δεν είναι άνθρωπος που να εγκαταλείπει εύκολα τις απόψεις του είναι γνωστό. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, με αφορμή τα νέα πολιτικά επίδικα που θέτει η συγκυρία σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις. Ο επικεφαλής του «Πράττω», λοιπόν, επιμένει ότι «απαιτούνται ουσιαστικές πολιτικές και κοινωνικές παρεμβάσεις, που είναι δυνατές εφόσον τα συμβαίνοντα αποτελέσουν ευκαιρία αναστοχασμού για την ανάγκη και τους τρόπους Αναγέννησης της Πατρίδας. «Η δυσώδης ατμόσφαιρα στη χώρα, είναι άλλο ένα δείγμα της πορείας παρακμής της. Προκαλεί δυσφορία στους πολίτες, που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους εν μέσω ισχυρής οικονομικής και υγειονομικής κρίσης», εκτιμά η Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ και επαναφέρει την πρότασή της για τη δημοκρατική συμπαράταξη ως απάντηση στην παρακμή.
«Το ΠΡΑΤΤΩ επανέρχεται στις 10 επιστολές και τους 6 προγραμματικούς άξονες, που έχει αποστείλει στους επικεφαλής πολιτικών σχηματισμών, στις οποίες τονίζεται η ανάγκη συνεργασίας των δυνάμεων της δημοκρατικής συμπαράταξης, σε πολιτική – προγραμματική βάση, ώστε να ανατραπεί η πορεία αποδιοργάνωσης της χώρας» τονίζεται χαρακτηριστικά.
Η ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ αναφέρει τα εξής:
«Η δυσώδης ατμόσφαιρα στη χώρα, είναι άλλο ένα δείγμα της πορείας παρακμής της. Προκαλεί δυσφορία στους πολίτες, που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους εν μέσω ισχυρής οικονομικής και υγειονομικής κρίσης.
Οι ευθύνες του παρακμιακού ηγετικού συστήματος, είναι ευδιάκριτες και μεγάλες.
Τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με επικοινωνιακούς χειρισμούς, κουτσομπολιό κλειδαρότρυπας, μικροπολιτική, προσωπικές διαμάχες και προσβολές, ή υποβαθμίζονται συνέχεια από τα MME του κατεστημένου.
Απαιτούνται ουσιαστικές πολιτικές και κοινωνικές παρεμβάσεις, που είναι δυνατές εφόσον τα συμβαίνοντα αποτελέσουν ευκαιρία αναστοχασμού για την ανάγκη και τους τρόπους Αναγέννησης της Πατρίδας.
Στην κατεύθυνση αυτή, το ΠΡΑΤΤΩ επανέρχεται στις 10 επιστολές και τους 6 προγραμματικούς άξονες, που έχει αποστείλει στους επικεφαλής πολιτικών σχηματισμών, στις οποίες τονίζεται η ανάγκη συνεργασίας των δυνάμεων της δημοκρατικής συμπαράταξης, σε πολιτική – προγραμματική βάση, ώστε να ανατραπεί η πορεία αποδιοργάνωσης της χώρας».
Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Κοτζιάς δεν θα περιοριστεί στην... επιστολογραφία, αλλά θα προχωρήσει και σε περαιτέρω πρωτοβουλίες, που «καταστρώνει» αυτές τις μέρες...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.