Neo

Γιατί ο Μεϊμαράκης… «νίπτει τας χείρας του» για Ζαγοράκη-Κυμπουρόπουλο

Τα «φάλτσα» που παρατηρούνται στην Ευρωομάδα της ΝΔ έχουν αρχίσει να προσλαμβάνουν χαρακτηριστικά… χιονοστιβάδας: μία η καταψήφιση του ψηφίσματος που προέβλεπε να είναι «ελεύθερη ζώνη» για τα άτομα της LBGT κοινότητας η Ε.Ε. από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, μία το «όχι» του Στέλιου Κυμπουρόπουλου στην άμβλωση, γεννούν το ίδιο ερώτημα σε πολλούς «γαλάζιους»: πώς ακριβώς όλα αυτά… ξεφεύγουν από την προσοχή και την επίβλεψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που ως επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ, θα έπρεπε, θεωρητικά, να γνωρίζει τί σκέφτονται και τί προτίθενται να πράξουν κάθε φορά οι «γαλάζιοι» ευρωβουλευτές. Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ έχει πολλά «ελαφρυντικά», όπως λένε στον Neo συνομιλητές του: πρώτον, το καθεστώς «τηλεργασίας» είναι τέτοιο που οι ευρωομάδες έχουν γίνει… σκορποχώρι: με άλλα λόγια, οι ευρωβουλευτές δεν βρίσκονται δια ζώσης, δεν βρίσκονται καν στην ίδια χώρα και ως εκ τούτου, κάθε συνεννόηση πριν από κάθε διαδικτυακή ψηφοφορία είναι εξαιρετικά δύσκολη. Όμως, ο βασικός λόγος για τον οποίο ουδείς ζητεί τον λογαριασμό από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι άλλος: είναι ότι ο ίδιος, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τού είχε ζητήσει να τον «διευκολύνει» και να αποδεχθεί την… «εξορία» στις Βρυξέλλες, ο Μεϊμαράκης τού είχε ξεκαθαρίσει πως δέχεται μεν την πρότασή του, αλλά ότι δεν προετίθετο να κάνει τον… «λοχία» για τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές της ΝΔ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Oταν σε λίγους μήνες από σήμερα η υγειονομική κρίσης θα περιορισθεί στην χωρα μας και στον κόσμο όλον,θα αρχίσουμε να κάνουμε πάλι τα όνειρα μας για το υπόλοιπο της ζωής μας . Θα κάνουμε και τις διακοπές μας ,όπως πριν !
    Πολιτικο- οικονομικά η κυβέρνησης θα πάρει τις αποφάσεις της για την επίσπευση στην κανονικότητα και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα ή, οι επιμέρους ομάδες μέσα στα κόμματα αυτά θα επαναρχίσουνντις ασχολίες τους.
    Πολλοί προβλέπω , θα στρέψουν την προσοχή τους σε Εκλογές.
    Ο Μητσοτάκης για να ισχυροποιηθεί από την ανυπαρξία της Αξιωματικης Αντιπολίτευσης καταγγέλλοντας ( πολύ σωστά ) ότι σε ώρες Ανάγκης και Κινδύνου ο Τσίπρας και το κόμμα του έβγαζε τους οπαδούς του να διαμαρτυρηθούν εναντίον της Ανεξαρυπτητης Αρχής της Δικαιοσύνης μας , γιατί στην φυλακή ορισμένοι … κάπνιζαν μπροστα στον πολυισοβίτη κατάδικο φονιά Κουφοντίνα !

    Ο ΣΥΡΙΖΑ , δια του/της βαρετής και λίαν προσβλητικής προσήλωση της κοινής λογικής των υπολοίπων μας εδώ :
    ΤΟΥ/ΤΗΣ FEMA σε άρθρα του ΦΕΛΝΙΚΟΥ και θα μαγειρεύει τα προγνωστικά , ελπίζοντας να αποτρέψει τον εκλογικό όλεθρο του δημοκόπου Τσίπρα και των πρωτοπαληκαριών του .
    Το αξιοσημείωτο τώρα είναι ότι θα γίνουν διπλές εκλογές με ότι συνεπάγεται από αυτές τις διπλές εκλογές , λόγω των Βιασμένων ενεργιων Των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .
    Όταν πήραν βεβιασμένα την εξουσία και προωυθησαν ανεδαφικά την απλή Ανκαλοογική, ξέροντας καλά ότι οι κοινωνίες ´μας σε όλη την Χώρα.δεν ήσαν έτοιμες για κάτι τέτοιο .
    Δείτε πως μοχθούν οι τοπικέ κυβερνήσεις να διοικήσουν ,,,,, χωρίς πλειοψηφίες . Στα δημοτικά συμβούλια .
    Αυτό θα γίνει στο μέλλον, όταν απορρίψουνε τον διχασμό μας , τον οποί αγωνίζεται να μας επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Στο Κίνημα Αλλσγής τώρα ποι εκλογές θα είναι περισσοτερες αφού σε λίγο θα έρθει η στιγμή να επανεκλέξουμε τον Αρχηγό μας .
    Καλώς να ορίσουν , ΞΕΡΟΥΜΕ εμείς ΚΑΛΑ από τέτοια .!
    Ο Γιώργος Παπανδρέου άλλωστε , υπηρξε ο πολιτικός που επέβαλε και αυτήν την Δημοκρατικοτατη καινοτομία στην Χώρα μας .
    Οι Αρχηγοί των μεγαλων κομμάτων ( θα πρόσθετα ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ) να εκλέγονται από την βάση των πολιτών ψηφοφόρων τους Στα Κομματά τους και όχι από την κορυφή. ! ΧΑριν αυτής της καινοτόμος είναι σήμερα εκεί ο Μητσοτάκη , διαφορετικά θ ειχαμε του ΒΑΓΓΕΛΑ Μειμρακη !
    ΣΕ Ευχαριστούμε Γ. Παπανδρέου
    ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΗΝ την υπηρεσία σου που προσεφερες στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.