ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του κόμματος

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει θέση για τις δηλώσεις του Θ. Δρίτσα

Να πάρει θέση για τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος του, Θοδωρή Δρίτσα, στο "Κανάλι Ένα" ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι "κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη", καλεί τον Αλέξη Τσίπρα, σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία. Χαρακτηρίζει, δε, τις συγκεκριμένες δηλώσεις «ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος».
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
"Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα στο «Κανάλι Ένα», ότι κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη, προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη των 23 ανθρώπων που έχουν δολοφονηθεί από την οργάνωση και δείχνουν πλήρη περιφρόνηση στον πόνο των οικογενειών που θρηνούν τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων. Είναι δε χυδαίο να επικαλείται την πολιτική ταυτότητα των θυμάτων, λες κι έχει κάποιος το δικαίωμα να καταδικάζει σε θάνατο και να δολοφονεί όποιον θέλει.
Οι δηλώσεις του κ. Δρίτσα, είναι ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και υπερβαίνουν ακόμη και τα όρια της καμπάνιας υπεράσπισης του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, στην οποία έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει θέση για τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα".

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Με τα παραπάνω , ειπωμένα , εξακριβωμένα και παραδεχθέντα με ντοκουμέντα και ΑΠΟΔ3ΙΞΕΙΣ ,
    ο κ. Δρίτσας δεν έχει θέση στην Ελληνική Βουλή . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ , αν έχει ακόμη επάνω του την παραμικρή τσίπα .
    Διαφορετικά , θα τον παραιτήσει ο ίδιος ο λαός όπως ακριβώς έκανε για την συζηγο του. ….
    Αλλά και η κόρη τους να παραμένει σαν μόνιμη υπάλληλος της Βουλής χωρίς ΑΣΕΠ ; ….
    Χρειάζεται και αυτό να ρυθμιστεί από τον Πρόεδρο της Βουλής ;

  2. Oι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να πάρουν θέση για την στάση του πλέον αμόρφωτου , του πλέον υποκριτή και του αισχίστου πολιτικού αρχηγού κόμματος, που πέρασε ποτέ από την πατρίδα μας, ο οποίος κατάφερε να κοροϊδέψει τόσους πολλούς ψηφοφόρους για τόσο μεγάλο διάστημα ! ….

    Ναι αυτό κατάφερε ο Αλέξης Τσίπρας ! Γιαυτο και θα παει σούμπιτος στα τάρταρα στις επόμενες εκλογές ! Όχι γιατί ο Μητσοτάκης συνέχισε τις Αλλαγές που είχε αρχισει για την πρόοδο της κοινωνίας μας η τελευταία διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ υπο τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

    Ο Κυριάκος Μ . δεν λέει να ανεξαρτοποιηθεί από την Επήρεια το Κωστακαραμανλησμου που διέπει την Κυβέρνηση και την Αξιωματική αντιπολίτευση .Αλλά επι του προκειμένου θέματος .ιδου η δήλωσης μερικων από τα θύματα του Κουφοντίνα :

    «Εμείς, οι συγγενείς των δεκάδων θυμάτων του δολοφόνου, – νεκρών και τραυματιών- παρακολουθούμε όλο το τελευταίο διάστημα την υπόθεση της απεργίας πείνας του. Παρακολουθούμε την κατάσταση της υγείας του όπως τη διαβάζουμε από τα Μέσα και παρακολουθούμε και ο,τι λέγεται και γράφεται για το θέμα.

    Θα θέλαμε πολύ να μην το κάνουμε.
    Αλλά δεν γίνεται. Κάθε μέρα ξυπνάμε και λέμε «σήμερα θα ασχοληθώ με κάτι άλλο, παιδιά, δουλειά, κάτι» και μετά κρυβόμαστε από τα παιδιά μας, από τους ανθρώπους που μας αγαπούν, τους διώχνουμε σχεδόν, για να δούμε τι κάνει ο δολοφόνος. Και την άλλη μέρα πάλι.
    Κάθε είδηση, κάθε ανακοίνωση ξαναζωντανεύει όλες τις μνήμες και όλο τον πόνο με τον οποίο έχουμε μάθει να συνυπάρχουμε για να έχουμε ζωή.
    Θυμόμαστε τις στιγμές που ζήσαμε με τους δικούς μας και πως θα θέλαμε λίγο ακόμα, θυμόμαστε όλες τις φορές που… δεν ήταν, στα σημαντικά της ζωής μας. Θυμόμαστε και το αίμα. Τόσο πολύ αίμα. Που οι περισσότεροι από μας, επειδή είμασταν μικροί, δεν είχαμε δει ούτε στα έργα και το είδαμε για τον μπαμπά, τον γιο, το σύζυγο, τον αδερφό. Και όλες αυτές οι μνήμες πονάνε. Και μας απομακρύνουν από τους τωρινούς δικούς μας, οι οποίοι όσο και να προσπαθούν, όσο και αν μας αγαπούν, δεν μπορούν να καταλάβουν…
    Και θέλουμε να πούμε μόνο τρία πράγματα:
    1. Προς τον δολοφόνο:
    Παρά το γεγονός ότι δολοφόνησε τους ανθρώπους μας, τον καλούμε να υποχωρήσει από το αίτημά του και να ζήσει. Το να πεθάνει δεν θα φέρει κανέναν από τους δικούς μας πίσω.
    2. Προς όσους καλούν το κράτος να υποχωρήσει για να μην πεθάνει ο δολοφόνος:
    Σας καλούμε, αντί να ζητάτε την υποχώρηση του κράτους, να ζητήσετε από το δολοφόνο να διακόψει την απεργία πείνας. Το δίκιο του, αν θεωρείτε ότι έχει, ας το βρει στα δικαστήρια.
    3. Προς όλους:
    Το Κράτος Δικαίου είναι ακρογωνιαίος λίθος της έννομης τάξης. Δεν εκβιάζεται, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο οποίο να βασιστούμε όλοι εμείς, που σε αντίθεση με τον δολοφόνο, πιστεύουμε στη Δημοκρατία και τον τρόπο λειτουργίας της.
    Και κάτι τελευταίο προς όλους αυτούς που κάνουν δηλώσεις και διαδηλώσεις για τον δολοφόνο:
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. Αναρωτιόμαστε εάν το έχετε σκεφτεί έστω και μία φορά. ».

  3. FEMA 22:59 02/03/2021

    ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ-ΥΕΝΕΔ–ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!

    ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ !!

    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ?

    ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΕΡΤ—ΟΠΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ !!!

  4. FEMA 22:53 02/03/2021

    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ–ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!!

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!!

    ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ !!

  5. O κύριος Θόδωρος Δρίτσας δεν θα έπρεπε να προβληματίζει την ΝΔ και τον Ελληνικό πολιτικά κόσμο γενικότερα με τις δηλώσεις του δημόσια, του αφού έχει στιγματίσει εν γένει την Κοινωνία μας με τις πραξεις του σαν υπουργός Ναυτιλίας της Διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
    Ττότε που ένα ταχύπλοο στην ΑΙγινα δολοφόνησε τέσσερις ανθρώπινες αθώες ψυχές όταν προσέκρουσε σε κάποιοι μικρό επιβατικό πληαριο. Που εκτελούσε γραμμή ..

    Ο τότε υπουργός του Τσίπρα και του Καμμένου λοιπόν αυθωρί Και παραχρημα έλαβε σήμα ώστε από την Αθήνα που ήταν , βρήκε ελικόπτερο που τον πηγε στην Αίγινα στον τόπο της δολοφονίας πριν ακομη φθάσει επι τόπου Το λιμενικό σώμα της ίδιας της Αιγινας .
    Στον τόπο του αρτυχηματος / εγκλήματος . …. και όταν ήρθαν οι λιμενικοί να επιληφθούν του θέματος , ο μεγάλος αυτός ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ της θεωρίας και του ρουσφετιού ( γιατί διόρισε την κόρη του Σαν μόνιμη υπάλληλο στην Βουλή των Ελλήνων χωρίς φυσικά ΣΑΣΕΠ ), Οι λιμενικοί διατάχθηκαν από 5ον ίδιο τον υπουργό να μην συλλάβουν κανέναν για τις ανθρωποκτονίες αλλά να αφεθούν ελεύθεροι …. Έτσι ποτέ δεν μάθαμε τους επιβαίνοντας σε εκείνο το ταχύπλοο.
    Αυτός ο κύριος τώρα έρχεται να μας πει για την ειδικότητα του να καταδικάζει σε θάνατο ρεύματα απ όπου και αν προέρχονται . ΤΧυπλαο ή τις 17 Του Νοέμβρη … !
    ΕΛληνα ψηφοφόρε είσαι ετοιμος να ξαναψηφίσεις αυτον και την συμβία του Στην Βουλή να σε κυβεράει ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.