Neo

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει εκλογές, αλλά η Ρένα σηκώνει το γάντι...

Παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητεί εκλογές και ο Αλέξης Τσίπρας είναι εξαιρετικά προσεκτικός κάθε φορά που ερωτάται γιατί δεν ρίχνει το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ρένα Δούρου χθες έδειξε να... σηκώνει το γάντι που θα μπορούσε να ρίξει το Μέγαρο Μαξίμου. «Ο τόπος σήμερα δοκιμάζεται από την πανδημία και την αποτυχημένη αντιμετώπισή της από την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Αν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να δραπετεύσει των τραγικών του ευθυνών, εδώ είμαστε, έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που αρνείται να αναλάβει η κυβέρνησή του απέναντι στους πολίτες. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα κληθούμε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο που την έφεραν οι επαγγελματίες κληρονομικώ δικαιώματι της εξουσίας», επισήμανε χαρακτηριστικά στην κυριακάτικη Kontranews και τον δημοσιογράφο Χρήστο Κυμπιζή. Βεβαίως, ο Neo είναι σε θέση να γνωριζει ότι η Ρένα Δούρου, με την αποστροφή της αυτή, δεν διαφοροποιείται από την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς, είναι άλλο πράγμα να μην ζητάς εκλογές επειδή είσαι σοβαρός και άλλο να σε κατηγορούν πως δεν τις ζητάς επειδή τις... φοβάσαι. Το γάντι της ηττοπάθειας σήκωσε η Ρένα, όχι των πρόωρων εκλογών...

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Όχι FEMA δεν θα ξεπλύνουμε την Δούρου επειδή έτσι σε βολεύει. Μια παγκόσμια φονική πανδημία με εκατομμύρια νεκρούς σε όλο τον πλανήτη δεν συγκρίνεται με τοπικές φωτιές και πλημύρες στις οποίες η ξεβρακωμένη Δημόσια Διοίκηση της Δούρου έχει σοβαρές και εγκληματικές ευθύνες. Δεν μπορείς να ισοφαρίσεις FEMA την πανδημία με Μάνδρα και Μάτι. Η Ρένα Δούρου είναι καλή μόνο στο ζειμπέκικο που της δίδαξε ο φυλακισμένος Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς και στα κλαρίνα. Σε άλλη χώρα σοβαρή αυτή η άθλια θα ήταν ήδη στην φυλακή.

  2. FEMA 13:59 22/03/2021

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ Α(χ)ΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ -ΜΗΔΕΙΑ- ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΕΙ

    ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ?

    ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α(χ)ΡΙΣΤΟ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ –ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!!

    ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ–ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΕΞΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ 12

    ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ !!!

    ΓΙΑ ΚΙΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙ–ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ–ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ

    ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ–ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ–ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ

    ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ–ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ

    ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ !!

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ

    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ !!

  3. SPARTA. 10:01 22/03/2021

    Θέλει να αναλάβει κυβερνητικό πόστο η κυρία Δούρου για να έχει και άλλες απιτυχίες όπως είχε στην Μάνδρα, στην Κινέτα και στο Μάτι. Καλύτερα ακυβερνησία παρά (Γαι)δούρου.

  4. Κώστας. 10:00 22/03/2021

    Θέλει να αναλάβει κυβερνητικό πόστο η κυρία Δούρου για να έχει και άλλες απιτυχίες όπως είχε στην Μάνδρα, στην Κινέτα και στο Μάτι. Καλύτερα ακυβερνησία παρά (Γαι)δούρου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.