Neo

Ποτέ δεν φύγαμε από το ΠΑΣΟΚ

Σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία θα κινηθούν αυτή την εβδομάδα στο Κίνημα Αλλαγής, μια και η δεύτερη στη σειρά ‘ψηφιακή περιοδεία’ που ξεκινά αύριο Δευτέρα, είναι αφιερωμένη στη Δυτική Ελλάδα.

Στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά μάλιστα, θα βρεθεί ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Παπανδρέου, ενώ η ίδια έδωσε ήδη την πρώτη της συνέντευξη στον Νεολόγο Πατρών, απαντώντας σε ένα από τα φλέγοντα ερωτήματα, τουλάχιστον για τη βάση του κόμματός της, την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ.

«Ποτέ δεν φύγαμε από το ΠΑΣΟΚ για να χρειαστεί να επιστρέψουμε σε αυτό», είπε, διαβεβαιώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί την κυρίαρχη δύναμη και το βασικό στήριγμα του Κινήματος Αλλαγής. Πήγε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, βάζοντας το δικό της ‘στοίχημα’, όταν υποστήριξε ότι «η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής είναι προϋπόθεση για να δικαιωθεί το έργο του ΠΑΣΟΚ, που τόσο στοχοποιήθηκε για να ξεπλύνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τις δικές τους ευθύνες».

Έτσι, αντί του διλήμματος μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Κινήματος Αλλαγής, το οποίο «δεν υπάρχει», όπως είπε, θύμισε με νόημα της συλλογική δέσμευση των στελεχών του κόμματος να κάνουν πράξη τη ‘νέα Αλλαγή’, που αντλεί, όπως είπε, έμπνευση από την προσφορά του ΠΑΣΟΚ στην πατρίδα και μπολιάζεται από τη δύναμη των ιδεών του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού για τολμηρές, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.