ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε αναλυτικά

Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρίγκιπα Κάρολο

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, συναντήθηκε νωρίς το μεσημέρι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος.

«Είχαμε μερικές αλλαγές στην διακόσμηση, ήθελα να τονίσω κάποιες πτυχές. Υπάρχουν και δυο γωνιές που αναζητούμε να φτιάξουμε για τη σύγχρονη ελληνική τέχνη. Πιστεύω ότι η κρίση από την οποία έχει περάσει η Ελλάδα έχει δημιουργήσει ένα καλλιτεχνικό πυρετό. Τώρα όμως μπαίνουμε σε μια καινούργια φάση και είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέρατε να έρθετε», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συζήτηση που είχε on camera, με τον πρίγκιπα Κάρολο που διήρκεσε περίπου 30 λεπτά.

Ο πρίγκιπας Κάρολος σχολίασε τη σημερινή παρέλαση λέγοντας ότι ήταν εξαιρετική όπως εξαιρετικός ήταν ο ρυθμός που διατηρούσαν καθόλη τη διάρκεια της παρέλασης.

Μετά την κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν νωρίτερα στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον πρίγκιπα Κάρολο, επισκέφθηκαν την προεδρική φρουρά όπου έγινε επιθεώρηση και ξενάγηση σε έκθεση για την ιστορία της προεδρικής φρουράς.

Πρόκειται για την τελευταία συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός, ολοκληρώνοντας έτσι το εορταστικό διήμερο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Αμέσως μετά ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα αναχωρούν από την Αθήνα.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.