Neo

Και τώρα, Θεσσαλία

Επόμενος σταθμός Θεσσαλία. Εκεί θα ‘βρεθεί’ σήμερα και έως την Τετάρτη, μέσα από τις ‘ψηφιακές περιοδείες’ που πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα εδώ και εβδομάδες, η Φώφη Γεννηματά.
Στόχος, και εκεί, να επικοινωνήσουν καλύτερα το πρόγραμμά τους για τη δέουσα αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και να ακούσουν φορείς του τόπου και να συνομιλήσουν με νεολαίους, υγειονομικούς και παλιά στελέχη της παράταξης. Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα θα μιλήσουν στη Λάρισα η Φώφη Γεννηματά και ο Κωνσταντίνος Γάτσιος, ενώ στα Τρίκαλα θα ‘βρεθούν’ αύριο ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Απόστολος Κρυωνίδης, ο Γιώργος Μπουλμπασάκος και ο Γιάννης Κουτσούκος και στη Μαγνησία την Τετάρτη ο Φίλιππος Σαχινίδης και η Κατερίνα Μπατζελή. Με τη Νέα Γενιά, με εκπροσώπους της Υγείας και με παλιότερα στελέχη σε περιφερειακό επίπεδο, θα συνομιλήσει και πάλι η Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ειχε σαν πρώτο αποτέλεσμα αυτή η στροφή, την γνωστή άρνηση του Παπανδρέου σε δάνεια που ζητούσαν οι τότε Ψηχαρηδες της εποχής και της γνωστής διαπλοκής . Αυτό όμως ήταν και η αφορμή :
    Να πέσει μια κυβέρνησης . Αυτόνομη Κυβέρνησης με πλειοψηφια 44% της προτίμησης του Ελληνικού Λαού
    Πρωταγωνιστές στην κίνηση αυτή ήσαν βεβαίως οι ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΣΜΑΡΑΣ -ΚΟΥΒΕΛΗΣ από την μια, με προτροπή
    ΜΠΑΡΟΣΟ , ΣΑΡΚΟΖΙ και ΜΕΡΚΕΛ και νεροκουβαλητές τους ΤΣΙΠΡΑ – KAMMENO και τους υπόλοιπους γυρολογους που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ , γιατί ο Παπανδρέου. δεν τις χαρίστηκε !
    Πέρασε τους νόμους για την καταπολέμηση του Μαύρου Χρηματις , της φοροδιαφυγής και της διαύγειας με την οποία δεν θα μπορούσαν πια να κρύψουν την τυχόν εμπλοκή τους στην διαπλοκή .
    Ήδη μερικοί είχαν μπει ή ήσαν στον δρόμο προς τον Κορυδαλλό ! ΓιΥτο και ο Λιαπης ίσως ξενιτεύτηκε ;
    ΑΥτό μας Θύμησε τούτη την εβδομάδα πάλι ο Γιώργος Παπανδρέου !
    ΟΤι η ανακεφαλαίωση των τραπεζών δεν γίνεται με κρατικά χρηματα χωρίς εγγυήσεις να ξαναγυρίσουν στον λαό τα χρηματα αυτά !

  2. Η αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής ( ΚΙΝ.ΑΛ. ) κ. Φωτεινή Γεννηματά., θίγει κάπως ένα γνωστό από τα παλιά θέμα που έχει ταλαιπωρήσει τα οικονομικά της πατρίδας μας και πήρε το όνομα “ εποχή των παγωμένων πιστώσεων “ μετά το πέρας του ΒΠΠ στην Ελλάδα

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.