ΕΛΛΑΔΑ

Στη συμβολή των οδών Αριστίππου και Επαμεινώνδα

Καινούργιο υπαίθριο γυμναστήριο στην Άνω Γλυφάδα

Κάτι καινούργιο γεννήθηκε στην Άνω Γλυφάδα! Ένας χώρος άθλησης εξοπλισμένος με μηχανήματα γυμναστικής, σύγχρονος και ελκυστικός, σας καλεί να τον εξερευνήσετε και να τον χαρείτε! Βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αριστίππου και Επαμεινώνδα. Ακριβώς δίπλα θα δημιουργηθεί παιδότοπος για να μπορούν τα παιδάκια να απολαμβάνουν το παιχνίδι στη γειτονιά τους και να μην είναι αναγκασμένα να διασχίσουν τη Γούναρη.

«Βάλτε φόρμα και αθλητικά παπούτσια, εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα. Έναν ακόμα χώρο υπαίθριας άθλησης παραδώσαμε σήμερα στη Γλυφάδα μας - και συνεχίζουμε και με άλλους», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

«Εν μέσω πανδημίας, η ανάγκη για ανοιχτούς χώρους άσκησης και άθλησης είναι τεράστια και στην πόλη μας αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χώρο - και μπόλικη φαντασία! - και τους αυξάνουμε διαρκώς. Πάντα με τρόπο ποιοτικό, ασφαλή και σύγχρονο.

Το νέο υπαίθριο γυμναστήριο είναι στη διασταύρωση των οδών Αριστίππου και Επαμεινώνδα. Δίπλα ακριβώς θα δημιουργήσουμε ένα παιδότοπο, ένα έργο που το είχε μεγάλη ανάγκη όλη η περιοχή, για να μην αναγκάζονται οι γονείς ή οι παππούδες και γιαγιάδες που κατοικούν στη γειτονιά να διασχίζουν τη Γούναρη με τα μικρά παιδιά για να πάνε στην κοντινότερη παιδική χαρά να παίξουν.

Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.