ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

NBA: Τίτλοι τέλους για τον ΛαΜάρκους Όλντριζ

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, λόγω φόβων για την υγεία του, ανακοίνωσε ο επτά φορές All Star ΛαΜάρκους Όλντριτζ.

Σε μήνυμα που ανήρτησε στα social media, ο Όλντριτζ γνωστοποίησε ότι στις 10 Απριλίου, στη μόλις πέμπτη εμφάνισή του με τους Μπρούκλιν Νετς, αγωνίστηκε με ακανόνιστο καρδιακό παλμό.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έμεινε στο παρκέ για 23 λεπτά, σημειώνοντας 12 πόντους στην ήττα από τους Λέικερς, αλλά συνέχισε να αισθάνεται δυσφορία μετά τον αγώνα. Το επόμενο πρωί ενημέρωσε τους Νετς για τα συμπτώματά του και η ομάδα του προσέφερε αμέσως ιατρική βοήθεια.

«Αν και είμαι καλύτερα τώρα, αυτό που ένιωσα με την καρδιά μου εκείνο το βράδυ ήταν ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω βιώσει», τόνισε ο 35χρονος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, προσθέτοντας: «Εχω πάρει τη δύσκολη απόφαση να αποσυρθώ από το NBA. Για 15 χρόνια, έβαζα το μπάσκετ πρώτο και τώρα ήρθε η ώρα να βάλω την υγεία και την οικογένειά μου στην κορυφή».

Η Νο2 επιλογή στο ντραφτ του 2006, έχει μέσο όρο καριέρας 19,4 πόντους και 8,2 ριμπάουντ σε 1.029 αγώνες (985 βασικός). Ο Όλντριτζ αγωνίστηκε για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (2006-15) πριν υπογράψει με τους Σαν Αντόνιο Σπερς τον Ιούλιο του 2015 (έμεινε μέχρι το 2021).

  • Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.