ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον ρ/σ “ Κανάλι Ένα 90,4 Πειραιάς”

Π. Χρηστίδης: Είναι στο χέρι μας να γίνουμε πρωταγωνιστές

Ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, σχολίασε στον ρ/σ “ Κανάλι Ένα 90,4 Πειραιάς” δημοσκόπηση της GPO που παρουσιάστηκε χθες στο “ Πρώτο Θέμα” για τον εκλογικό χάρτη και την Κεντροαριστερά. Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι επιβεβαιώνει όσα λέει το Κίνημα στον δημόσιο διάλογο όλο το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει να κάνει με τη σοβαρότητα και τη μετριοπάθεια που κάποιος κάνει αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

- η δημοσκόπηση αποτυπώνει τη δεξαμενή των ψηφοφόρων των κομμάτων και αυτή είναι διπλάσια από την πρόθεση ψήφου του Κινήματος Αλλαγής, ξεπερνώντας το 12%.

- Παράλληλα, στη δημοσκόπηση της GPO προσδιορίζεται καθαρά ότι η Φώφη Γεννηματά θεωρείται η κατεξοχήν κεντρώα αρχηγός του πολιτικού συστήματος και

- ότι οι πολίτες επιλέγουν το Κίνημα Αλλαγής ως τον γνήσιο εκφραστή της σοσιαλδημοκρατίας, επιθυμώντας να το ξαναδούν ως διάδοχο του ΠΑΣΟΚ, και ισχυρό πόλο της χώρας.

Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι η δημοσκόπηση επιβεβαιώνει ότι ο κόσμος θέλει να δει το Κίνημα Αλλαγής απέναντι στη ΝΔ, σοβαρά και τεκμηριωμένα.

Ταυτόχρονα επέκρινε τη κυβέρνηση πως κάνει τα ίδια πράγματα με τους προηγούμενους ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως η ηγετική του ομάδα είναι εγκλωβισμένη σε ιδεοληψίες και πορεύεται με ακραίους όρους, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το παλιό, είναι μια παρακμή που όσο βρίσκεται στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα όπως δεν προσέφερε και όταν ήταν στη θέση της κυβέρνησης. Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος είναι μια νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη με πρωταγωνιστική δυναμική και γι' αυτό εμείς εργαζόμαστε. Με λογικές fake news κάνεις και fake politics, και όταν κάνεις fake politics δεν μπορείς να εμπνεύσεις τον κόσμο», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.