ΕΛΛΑΔΑ

ΟΑΣΘ

Τροποποιήσεις και ειδικές ρυθμίσεις το Μ. Σάββατο στα δρομολόγια

Σε τροποποίηση του συγκοινωνιακού του έργου προχωρά το Μεγάλο Σάββατο ο ΟΑΣΘ, ενώ θέτει σε ισχύ και ειδικές ρυθμίσεις για τις γραμμές που εξυπηρετούν τα νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ, το Μεγάλο Σάββατο 1/5, τα τελευταία δρομολόγια προς κάθε κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν στις 19:20 (αναχώρηση από αφετηρία και τέρμα), με εξαίρεση τα δρομολόγια της γραμμής Ν1 «ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο», τα οποία θα εκτελεστούν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά τις ειδικές ρυθμίσεις που αποφασίστηκε να εφαρμοστούν το Μεγάλο Σάββατο για τις γραμμές που θα εξυπηρετούν νοσοκομεία, από τον ΟΑΣΘ επισημαίνεται ότι στις λεωφορειακές γραμμές 01, 28, 32Ν και 57Υ θα εκτελεστούν επιπλέον τα εξής δρομολόγια: στη γραμμή 01 η ώρα αναχώρησης ορίστηκε στις 22:00 από Σ.Μ. ΚΤΕΛ Μακεδονία και στις 23:10 από Τ.Σ. Ευκαρπίας - Σκλαβενίτης, ενώ στη γραμμή 28 η ώρα αναχώρηση θα γίνει στις 22:00 από Τ.Σ. Πανεπιστήμια και στις 23:20 από Τ.Σ. Ευκαρπίας - Σκλαβενίτης.

Στη γραμμή 32Ν, η ώρα αναχώρηση ορίστηκε στις 21:45 από Τ.Σ. Κάτω Ηλιούπολης - Ευόσμου και στις 23:05 από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο και στη γραμμή 57Υ, οι ώρες αντίστοιχα είναι στις 22:10 από την πλατεία Αριστοτέλους και στις 23:20 από το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.