ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηδάκης: Ιούνιο - Ιούλιο οι αυξήσεις και τα αναδρομικά σε δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα καταβληθούν οι αυξήσεις και τα αναδρομικά σε δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους με περισσότερα από 30 έτη εργασίας, ενώ συνεχίζεται η καταβολή των αναδρομικών σε συνταξιούχους οι οποίοι συνεχίζουν να εργάζονται ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Παράλληλα, επιταχύνεται η διαδικασία απονομής των εκκρεμών συντάξεων με στόχο-όπως επισήμανε ο Κωστής Χατζηδάκης- «πολύ γρήγορα να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στην ΕΡΤ, η κυβέρνηση παρέλαβε 190.000 εκκρεμείς αιτήσεις για κύρια σύνταξη, οι οποίες εν μέσω υγειονομικής κρίσης, τον Μάρτιο είχαν μειωθεί στις 139.000.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΖΗΔΑΚΗ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΤΑΕΤΗ ΔΤΩΧΕΙΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΙΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΞΗΝΑ ΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΩΣΤΙΣ 24/6 ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΔΕΚΑΜΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΠΕΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ 190.000 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΕΝΗΤΑ ΣΤΙΣ 24/6 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΔΡΙΜΙΚΑ 21 ΕΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΙΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΝΟ ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ 87.000.000 ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΡΩΣΤΗΣΕΤΕ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.