ΕΛΛΑΔΑ

Μήπως ήρθε η στιγμή, να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές;

Διακοπές: 1 λέξη - Αμέτρητες σκέψεις

Τώρα που ο καιρός έχει «ανοίξει» και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, στο μυαλό όλων μας, σιγά σιγά, έρχονται οι διακοπές, η χαλάρωση και φυσικά… η παραλία.

Βόλτες στα σοκάκια κοσμοπολίτικών νησιών, χαλάρωση σε εξωτικές παραλίες με γαλάζια νερά, φαγητό σε παραδοσιακά ταβερνάκια μετά το κολύμπι, είναι μερικές από τις σκέψεις και τους συνειρμούς που όλοι κάνουμε μόλις ακούμε την λέξη «διακοπές».

Είτε προτιμάτε διακοπές σε νησιά, είτε όχι, οι επιλογές είναι πάρα πολλές και όλες μαγευτικές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε το μέρος που σας αρέσει και να ξεκινήσετε τους προγραμματισμούς σας αλλά και οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας! Καθώς, όπως σε κάθε σας κίνηση, έτσι και τώρα, είναι δίπλα σας και για τον προγραμματισμό των διακοπών σας, προσφέροντας σας ακόμα περισσότερα οφέλη.

Συγκεκριμένα, κλείνοντας τα αεροπορικά σας εισιτήρια για οποιανδήποτε προορισμό της SKY express σας ενδιαφέρει, έως και 20 Ιουνίου, με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας μπαίνετε σε μια κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 50 διπλά αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής!

Οπότε, και προγραμματίζετε τις διακοπές σας, και διεκδικείτε ένα από τα 50 εισιτήρια, για ακόμα περισσότερες διακοπές!

Μπείτε τώρα στο skyexpress.gr και κάντε τη κράτησή σας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα της Εθνικής Τράπεζας - χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη, και μπείτε στη κλήρωση!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.